استفاده از ظرفیتهای علمی و پژوهشی در مناطق آزاد جهت توسعه همهجانبه کشور
یک استاد دانشگاه تهران بر اهمیت جایگزینی اقتصاد دانشبنیان به جای اقتصاد متکی بر نفت در کشورمان تاکید کرد. به گزارش اخبار آزاد مناطق، غلامرضا ظریفیان شفیعی در هفدهمین گردهمایی معاونان و مدیران فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمانهای مناطق آزاد کشور که فعالیت خود را از روز گذشته در سالن مرکز بینالمللی رشد قشم آغاز […]
یک استاد دانشگاه تهران بر اهمیت جایگزینی اقتصاد دانشبنیان به جای اقتصاد متکی بر نفت در کشورمان تاکید کرد.
به گزارش اخبار آزاد مناطق، غلامرضا ظریفیان شفیعی در هفدهمین گردهمایی معاونان و مدیران فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمانهای مناطق آزاد کشور که فعالیت خود را از روز گذشته در سالن مرکز بینالمللی رشد قشم آغاز کرده است، گفت: دنیا با توجه به درآمدهای سرشار از فعالیتهای اقتصادی مبتنی بر دانشبنیان، به شدت در مسیر تحول قرار گرفته و ما هم چارهای جز حرکت در این مسیر نداریم.
وی ادامه داد: با نظاممند کردن سیستم آموزشی و استفاده از اقتصاد دانشبنیان با ابعاد مختلف آن همچون رژیم نهادی و ابعاد سرمایه انسانی، فناوری و کارآفرینی میتوانیم جایگاه مناسبی در این حوزه مهم کسب کنیم.
این استاد دانشگاه معتقد است کشورهای دارای مناطق آزاد همچون سنگاپور، هنگکنگ، چین، مالزی و… بخش اعظم گردش مالی کشورشان را از فعالیتها در مناطق آزاد به دست میآورند.
وی با اشاره به هفت منطقه آزاد ایران و زیرساختهایی که در این مناطق ایجاد شده است، بر فعال کردن حوزههای دانشگاهی این مناطق با هدف استفاده از ظرفیتهای علمی و پژوهشی موجود در مناطق آزاد برای توسعه همهجانبه و انتقال آن به دیگر نقاط کشور تاکید کرد.
ظریفیان گفت: در مناطق آزاد میتوانیم با عبور از دو موج اول و دوم دانشگاهی (موج دانشگاهمحور و دانشگاه-آموزش و پرورش محور) مسیر موج سوم با عنوان دانشگاه کارآفرین و موج چهارم دانشگاه زیست بوم را بپیماییم.
وی درآمد مالی شرکتهای دانش بنیان در سال گذشته را ۶۰۰هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: تجارت الکترونیک از طریق تلفن همراه هم سال گذشته درآمدی در حدود ۹۰۰هزار میلیارد ریال کسب کرد و پیشبینی می شود این درآمد در سال جاری به یک هزار و ۶۰۰میلیارد ریال برسد.
هفدهمین نشست معاونان و مدیران فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمانهای مناطق آزاد کشور از ۱۳تا ۱۵آذرماه به مدت سه روز در منطقه آزاد قشم در حال برگزاری است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰