راهاندازی بیمه آفشور در مناطق آزاد با همکاری بانک ملت
به گزارش اخبار مناطق آزاد، مشاور رئیسجمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی با اشاره به مفاد این تفاهمنامه گفت: برقراری و توسعه تعاملات بین بانک ملت و دبیرخانه شورایعالی در زمینه ارائه خدمات مرتبط با سازمانهای مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی و فعالان اقتصادی مناطق در چهارچوب قوانین، مقررات، ضوابط و بخشنامههای جاری بانک و همچنین ضوابط ابلاغی از سوی بانک مرکزی و قوانین مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ازجمله مفاد این تفاهمنامه است.
سعید محمد افزود: فعالان اقتصادی در ماههای اخیر حرکت خوبی به سمت مناطق آزاد داشتند، اما نیاز است پشتیبانیها در این حوزه با قوت بیشتری انجام شود تا این فعالان در مناطق آزاد حفظ شوند.
وی اظهار داشت: بانک آفشور، بیمه آفشور و بورس بینالملل سه مورد بسیار مهم در مناطق آزاد هستند که فعالان اقتصادی به آنها نیاز مبرم داشتند که در دورههای گذشته مغفول ماندهاند و در این مدت خوشبختانه اقدامات خوبی در راستای تاسیس آنها شکل گرفته است. رئیس محترم جمهوری هم به جد پیگیری احیای این موضوعات در مناطق آزاد هستند.
مشاور رئیسجمهور تصریح کرد: بانک آفشور یک مقولهای است که قانون نیز در راستای تاسیس آن تاکید داشته و بر همین مبنی مناطق آزاد به سمت تاسیس آن حرکت کرد و حتی مقدمات تاسیس آن را به صورت کامل انجام داده است. در لایحه بودجه۱۴۰۱ به بانک مرکزی تکلیف شده که باید بانک آفشور در مناطق آزاد کشور راهاندازی شود.
سعید محمد در ادامه، به سابقه بانک ملت در همکاری با بیمه اشاره کرد و افزود: بیمه آفشور از دیگر موضوعاتی است که پیگیریهای اولیه آن انجام شده و با توجه به سابقهای که بانک ملت در همکاری با حوزه بیمه دارد، میتوانیم از ابتدا موضوع بیمه آفشور در مناطق آزاد را با همکاری این بانک پیش ببریم.
وی اذعان داشت: بانک ملت یکی از قویترین بانکهای کشور است که ظرفیتهای خوبی دارد و بر همین مبنی میتوان همکاری خوبی میان مناطق آزاد و بانک ملت شکل داد. سیستم بانکی کشور امروز میتوان کمک کننده در تمامی عرصهها باشد و باید از این ظرفیت به بهترین شکل استفاده کرد.
مشاور رئیسجمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پایان با اشاره به این که منطقه آزاد قشم ظرفیت بسیار بالایی دارد، بیان داشت: پروژههای خوب اقتصادی و تفریحی و به خصوص در حوزه سوخت در این منطقه انجام شده است و این یک فرصت خوب برای سرمایهگذاری از سوی بانکها است. امروز بندرعباس به علت حجم بالای ترانزیتی که دارد، با چالشهایی مواجه شده است و ضرورت دارد تا قسمتی از ترافیک ترانزیت را به سمت بنادر دیگر از قبیل بندرجاسک هدایت کرد که این موضوع با همافزایی بیندستگاهی میتواند نتایج مثبتی در پی داشته باشد.
لازم به ذکر است، این تفاهمنامه در ۶ماده تنظیم شده است که میتوان به ارائه انواع خدمات مالی و بانکی با تکیه بر خدمات نوین بانکی موردنیاز مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در چارچوب ضوابط و مقررات جاری بانک، اعطای انواع تسهیلات ریالی، ارزی و صدور انواع ضمانتنامههای ریالی و ارزی و گشایش اعتبارات اسنادی ریالی و ارزی مطابق بخشنامههای و ضوابط داخلی بانک و دستورالعملها و مقررات بانک مرکزی ج.ا.ا، ارائه انواع خدمات الکترونیکی توسط شبکه شعب و درگاههای الکترونیکی در چارچوب ضوابط و مقررات ابلاغی بانک مرکزی ج.ا.ا و پیشبینی تمهیدات لازم درخصوص تمرکز امور بانکی سازمانهای مناطق در چارچوب مقررات مربوطه بنابه درخواست هر سازمان اشاره کرد.
گفتنی است؛ این تفاهمنامه همکاری امروز شنبه (۵ شهریورماه) در محل ساختمان مرکزی بانک ملت به امضای طرفین رسید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰