۱۰هزار بسته آموزشی میان دانشآموزان محروم جنوب استان سیستان و بلوچستان توزیع میشود
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: ۱۰هزار بسته آموزشی تا نیمه مهرماه میان دانشآموزان محروم جنوب استان توزیع میشود. به گزارش اخبار آزاد مناطق، عبدالرحیم کردی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان محرومترین استان ایران از نظر شاخصهای آموزشی است و منطقه آزاد چابهار در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود را موظف به […]
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: ۱۰هزار بسته آموزشی تا نیمه مهرماه میان دانشآموزان محروم جنوب استان توزیع میشود.
به گزارش اخبار آزاد مناطق، عبدالرحیم کردی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان محرومترین استان ایران از نظر شاخصهای آموزشی است و منطقه آزاد چابهار در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود را موظف به کمک به مناطق همجوار کرده است.
وی افزود: با توجه به محرومیت جدی و عمقی آموزشی در روستاهای بلوچستان، موسسه مردم نهاد سفیر مهربانی به منظور هدایت کمکهای آموزشی و تحصیلی به دانشآموزان محروم جنوب استان در منطقه آزاد چابهار تشکیل شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: با کمک، همکاری و همیاری ارگانها، بانکها، فعالان اقتصادی و موسسههای مردم نهاد سراسر ایران و همچنین کارمندان و مدیران سازمان منطقه آزاد چابهار، ۱۰هزار بسته آموزشی به موسسه مردم نهاد سفیر مهربانی هدایت شده و بهمراتب تا نیمه مهرماه در روستاها و مناطق محروم سراسر بلوچستان توزیع خواهد شد.
کردی با بیان اینکه تاکنون ۵هزار بسته آموزشی توسط “کمپین راه رشد” به چابهار رسیده و در روستاهای محروم درحال توزیع است؛ گفت: در تلاشیم تا با مشارکت فراگیرتر موسسهها، بانکها و ارگانها، ۱۰هزار بسته را به ۱۵هزار بسته افزایش دهیم؛ هرچند محرومیت در بلوچستان و مدارس کپری بیش از اینهاست و نیاز به نگاه جدیتری دارد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار خاطرنشان میکند: دوستداران کمک و مهربانی میتوانند بستههای آموزشی، کیف، کفش و لباسهای مدرسهای خود را به موسسه مردم نهاد سفیر مهربانی منطقه آزاد چابهار برسانند و در این حرکت خداپسندانه سهیم شوند.
سیستان و بلوچستان از نظر شاخصهای کمی و کیفی آموزشی به گواه آمار وزارت آموزش و پرورش محرومترین استان ایران است؛ بسیاری از روستاهای پرجمعیت بلوچستان فاقد مدرسه است و یا دانشآموزان در مدارس کپری و یا تخریبی و ناایمن درس میخوانند. به گفته مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان؛ حداقل ۱۰هزار کلاس درس تخریبی و ناایمن در این استان وجود دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰