معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد:

کیش، ایفاگر نقش ملی و بین‌المللی در گشودن عرصه گفت‌و‌گو، صلح و دوستی

آیین اختتامیه فیلم‌های منتخب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در کیش با اکران فیلم شنای پروانه، فیلم برگزیده جشنواره سی و هشتم بر پرده نقره‌ای در جزیره کیش برگزار شد.

به گزارش اخبار آزاد مناطق، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در این آیین که با حضور رسول صدرعاملی، محمد کارت، جواد عزتی، مه‌لقا باقری، آبان عسکری و سامان لطفیان از عوامل فیلم شنای پروانه برگزار شد، با گرامی داشت دهه مبارک فجر و گرامی داشت چهلمین روز از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی اظهار کرد: شهادت سردار سلیمانی همانند حیات پربرکتش، برای ایران اسلامی عزت و عظمتی دوباره آفرید.

سعید پورعلی با بیان اینکه اکران فیلم‌های منتخب جشنواره فیلم فجر در جزیره کیش همزمان با پایتخت و دیگر شهرهای کشورمان به منزل و مقصود آخر رسید، افزود: در کنار این ساحل امن و زیبا، سینمای نجیب و فاخرمان میزبان‌مان بود و امواج سینمای ایران با عبور از نیلی زیباترین دریا به قلب و روح‌مان قدم نهاد.

 

جهان امروز، جهان گفت‌وگو است

وی با تاکید بر اینکه سینما و هنر با خود گفت‌وگو را به ارمغان آورده، ابراز کرد: جهان امروز، جهان گفتن و شنیدن است و مردم نیازمند گفت‌وگو هستند، همچنان که دولت‌ها و حکومت‌ها.

پورعلی با اشاره به اینکه گفت‌وگو معجزه‌ای است که با خود امید می‌آورد، افزود: جهان بی‌امید، جهان خموده، خفته و مرده‌ای است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در جهانی که هر روز به واسطه توسعه ابزارهای ارتباطی کوچک‌تر می‌شو،د اگر نیازمند پیشرفت، توسعه، عدالت و امنیت هستیم باید به زبان جهانی بتوانیم سخن بگوییم و فرهنگ ایرانی اسلامی خود را عرضه کنیم، تاکید کرد: چه زبانی بهتر از فرهنگ و چه ابزارهایی بهتر از سینما می‌تواند این توسعه و پیشرفت را ایجاد و منتقل کند.

وی افزود: ایران بزرگ با تکیه بر اصالت‌های فرهنگی و تنوع دینی، قومی و زبانی خود، می‌تواند همچون سیمرغ اسطوره به دور از هرگونه تعصب‌های کور و جاهلی برآمده از ایدئولوژی، قومیت، نژاد و زبان، جهان امروز را به گفت‌وگو در درون و بیرون دعوت کند و جان دوباره و چند باره به این نیاز امروز بشر بدمد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش ادامه داد: کیش، این کهن دیار با نقش ملی و بین‌المللی خود در عرصه فرهنگ و هنر، پایتخت صلح و دوستی، تعامل و ارزش‌های عام بشری است. کیش، این ایران کوچک با اتکاء به تاریخ و اصلت فرهنگی ایران بزرگ، می‌تواند و بایسته است که نقش ملی و بین‌المللی خود را در گشودن عرصه گفت‌و‌گو، صلح و دوستی ایفا کند.

وی افزود: بستر این نقش‌آفرینی در حوزه فرهنگ، در کنار گردشگری و اقتصاد فراهم است و کیش می‌تواند موتور محرک جریان‌های توسعه‌ای در ابعاد ملی و بین‌المللی باشد و این چشم‌اندازی در دسترس است.

پورعلی با تقدیر از حمایت‌های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، از برگزارکنندگان، حامیان مالی، عوامل اجرایی و تمامی دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره فیلم فجر در جزیره کیش قدردانی و خاطرنشان کرد: امیدوارم نفس گرم فرهنگ دوستان و فرهنگ‌وران این دردانه، رویدادهای بزرگتری را رقم بزنند.

 

کیش پیشانی فرهنگی ایران

رسول صدرعاملی تهیه‌کننده فیلم شنای پروانه نیز در این آیین با اشاره به اینکه در دوره‌ای کیش به عنوان پیشانی فرهنگی ایران مطرح بود، اما این ویژگی مدت ها تا همین چند سال پیش رنگ باخته بود، اظهار داشت: امیدواریم در این دوره و با حمایت‌های سازمان منطقه آزاد کیش، بار دیگر کیش به عنوان پیشانی فرهنگی ایران مطرح شود و چشم ایران در حوزه‌های فرهنگی، هنری و تئاتر و همه رخدادهای فرهنگی و هنری به جزیره کیش باشد و کیش در کنار حوزه‌های اقتصادی باید جزیره درخشان فرهنگی و هنری باشد.