ویژگیهای منطقه آزاد کیش مرا تحت تاثیر قرار داد
به گزارش اخبار آزاد مناطق، «مایکل اوکی بافی» روز یکشنبه (۲تیرماه) در پایان سفر دو روزه خود به جزیره کیش در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نتایج این سفر را بسیار مثبت و اثرگذار توصیف کرد و افزود: منطقه آزاد کیش به لحاظ موقعیت جزیرهای، جغرافیایی، زیرساختها و مزیتهای بیبدیل اقتصادی و طبیعی در مقایسه با سایر مناطق آزاد جهان از وضعیت ممتازی برخوردار است.
وی استقبال خوب، برگزاری نشستهای جداگانه با فعالان اقتصادی بخش خصوصی و مسئولان، آشنایی با توانمندیها و قابلیتهای منطقه آزاد کیش را از یافتهها و نکات مهم سفر خود به این جزیره ذکر کرد و افزود: در این نشستها، زمینهها و چگونگی همکاریهای مشترک در بخشهای مختلف به ویژه گردشگری و توریسم درمانی گفتگو و تبادل نظر شد.
مدیر ارشد اجرایی سازمان مناطق آزاد جمهوری غنا مهمترین اهداف سفر خود به جزیره کیش را تقویت همکاریها و الگو برداری از طرحهای موفق مناطق آزاد جهان و توسعه همکاریهای بینالمللی و توسعه هرچه بیشتر مناطق آزاد کشور خود ذکر کرد.
وی رویکرد منطقه آزاد کیش به گردشگری سلامت و توجه به انواع گردشگری در کنار اکوتوریسم را حرکتی نو در این منطقه دانست و افزود: ما از این ایده خوب استقبال میکنیم و آن را الگوی مناسب در توسعه گردشگری میدانیم.
مایکل اوکی بافی با اشاره به گفتگوهای خود با معاون رئیس جمهوری غنا گفت: در این گفتگو وی نیز از تقویت همکاریهای دوجانبه استقبال کرده است.
مدیر ارشد اجرایی سازمان مناطق آزاد جمهوری غنا درخصوص وضعیت و نحوه اداره مناطق آزاد کشورش توضیح داد: در جمهوری غنا ۸منطقه آزاد وجود دارد که ۴منطقه آن فعال و ضمن هماهنگی با دیگر مناطق به صورت مستقل مدیریت میشود.
مایکل اوکی بافی تقویت و توسعه هر چه بیشتر این مناطق را از اولویتهای دولت غنا ذکر کرد و افزود: سفرهای ادواری وی به مناطق آزاد جهان ازجمله کیش در راستای این اولویت صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: مناطق آزاد غنا یکی از اعضای اصلی و بزرگ سازمان مناطق آزاد آفریقا است و میتواند همکاریهای خوبی با مناطق آزاد ایران داشته باشد که این امر در دستورکار ما قرار دارد.
در جریان این کنفرانس مطبوعاتی مشترک، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، طلا را یکی از مهمترین زمینههای همکاری با کشور غنا ذکر کرد و افزود: با توجه به اینکه طلا یکی از مهمترین صادرات غنا است، این مزیت میتواند در تبدیل کیش به بازار جهانی طلا موثر باشد.
غلامحسین مظفری با تاکید بر استمرار سیاست منطقه آزاد کیش مبتنی بر همکاریهای بینالمللی به ویژه تقویت همکاری با مناطق آزاد جهان، سفر مدیر ارشد مناطق آزاد غنا به کیش را سفری مثبت و اثرگذار توصیف کرد و افزود: مهمانان خارجی پس از سفر به کیش به برداشتهای کاملا مثبت میرسند و با واقعیتها و قابلیتها این منطقه و کل کشور آشنا میشوند که این آشنایی در تقویت همکاری متقابل نقشی سازنده دارد.
گفتنی است؛ «مایکل اوکی بافی» مدیر ارشد اجرایی سازمان مناطق آزاد جمهوری غنا روز جمعه (۳۱خردادماه) از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) وارد کشور شد و ضمن بازدید از ظرفیتهای منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، روز شنبه با مسئولان دبیرخانه شورایعالی و مدیران عامل سازمانهای مناطق آزاد کشور در تهران دیدار و گفتگو کرد و همان روز به منظور بازدید از ظرفیتهای منطقه آزاد کیش وارد جزیره کیش شد و با حضور محمدرضا مداح مشاور و مدیرکل حوزه مدیر عامل و مجید ملانوروزی معاون گردشگری منطقه آزاد کیش مورد استقبال قرار گرفت.
همچنین، در جریان سفر «مایکل اوکی بافی» به تهران، تفاهمنامه تسهیل همکاریهای تجاری میان «دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد ایران» و «سازمان مناطق آزاد غنا» با هدف گسترش مبادلات تجاری و اقتصادی امضا شد.
بنا به این گزارش، غَنا با نام رسمی جمهوری غنا، کشوری است در غرب قاره آفریقا، آکرا پایتخت این کشور است. واحد پول آن “سِدی غنانام” دارد. زبان رسمی غنا انگلیسی است و ۶۷درصد از مردم به آن تکلم میکنند. جمعیت این کشور ۲۷میلیون نفر است و مردم آن از اقوام چندی تشکیل شدهاند. بیشتر مردم غنا مسیحی و حدود ۱۷درصد نیز مسلمان هستند.
غنا در ششم مارس۱۹۵۷ از بریتانیا مستقل شد. در آن تاریخ، دو مستعمره بریتانیا یعنی «ساحل طلا» و توگولند که یک سال پیش از آن با هم ادغام شده بودند، کشوری به نام غنا را تشکیل دادند. در یکم ژوئیه۱۹۶۰ نظام جمهوری در غنا رسمیت یافت.
این کشور که سابقا ساحل طلا نامیده میشد، قسمتهایی از این کشور را جنگلهای گرمسیری و قسمت دیگر را، صحراهای خشک فرا گرفته است. میزان بارندگی سالانه آن ۲۰۰ ـ ۱۰۰سانتیمتر و میانگین درجه حرارت آن ۲۷درجه سانتی گراد است. صنایع کشور غنا در اطراف بندر «تما» بزرگترین بندر آفریقا قرار گرفته و از معادن آن بوکسیت استخراج میشود. صادرات غنا عموما کاکائو، طلا و الماس است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰