واگذار رسمی اپراتوری بندر شهید بهشتی چابهار به هند
براساس توافقنامه موسوم به چابهار بین سه کشور ایران، هند و افغانستان امروز (دوشنبه ۳دیماه) با افتتاح رسمی دفتر شرکتIPGL، اپراتوری بندر شهید بهشتی چابهار رسما به این شرکت هندی واگذار شد. به گزارش اخبار آزاد مناطق، معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی کشور در حاشیه این نشست گفت: اپراتوری شرکت هندی […]
براساس توافقنامه موسوم به چابهار بین سه کشور ایران، هند و افغانستان امروز (دوشنبه ۳دیماه) با افتتاح رسمی دفتر شرکتIPGL، اپراتوری بندر شهید بهشتی چابهار رسما به این شرکت هندی واگذار شد.
به گزارش اخبار آزاد مناطق، معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی کشور در حاشیه این نشست گفت: اپراتوری شرکت هندی در بندر چابهار به مدت یک و نیم سال موقت و پس از آن به مدت ۱۰سال خواهد بود.
محمدعلی حسنزاده افزود: تخلیه و بارگیری، تامین تجهیزات و بازاریابی بخشی از ماموریت شرکت اپراتوریIPGL در بندر چابهار خواهد بود.
حسنزاده با اشاره به اهمیت اجرایی شدن توافقنامه موسوم به چابهار گفت: توافقنامه چابهار در مجلس سه کشور ایران، هند و افغانستان به تصویب رسیده و بخشی از قانون این کشورها به شمار میآید.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: دفتر شرکتIPGL همزمان با نخستین نشست کمیته پیگیری اجراییسازی موافقتنامه چابهار در محل بندر شهید بهشتی راهاندازی و افتتاح شده است تا بتواند امورات را مدیریت کند.
وی بیان کرد: توافقنامه چابهار موجب تسهیل ترانزیت کالاها بین کشورهای هند و افغانستان میشود و نقش مهمی در توسعه اقتصادی منطقه دارد.
حسنزاده تصریح کرد: به دنبال توسعه بندر چابهار و رونق تجارت و ترانزیت هستیم تا این بندر به مدل موفقی در زنجیره حمل و تامین کالاها تبدیل شود.
وی گفت: چابهار بیشترین مشوقهای تعرفه خدمات بندری و دریایی را در بین بنادر منطقه دریای عمان و خلیج فارس دارد و این منطقه راهبردی بهترین نقطه برای ترانزیت و تجارت کالا بین کشورهای هند، افغانستان و سایر کشورهای منطقه به ویژه کشورهای CIS است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: انتخاب مسیر برای انتقال کالا، برنامهریزی برای بازاریابی، چگونگی جذب تجار و سرمایهگذاران، نشان دادن فرصت و ظرفیتهای موجود برای استفاده از بندر چابهار در زنجیره تامین، از مهمترین مسائل مورد بحث در نشست کمیته پیگیری اجرایی سازی موافقتنامه چابهار است.
وی افزود: تسهیل تجارت، نقش اپراتورها، گمرک و همچنین انبار کالا و تبادل اطلاعات از دیگر مباحث مطرح شده در نشست کمیته کارشناسی توافقنامه چابهار است.
بنا به این گزارش، هیات اقتصادی و سیاسی کشورهای هند، افغانستان و ایران از قسمتهای مختلف بندر شهید بهشتی، تجهیزات و فرصتهای سرمایهگذاری، تجاری و ترانزیتی بندر چابهار دیدن کردند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰