هندورابی و کیش؛ بستر اصلی توسعه گردشگری سواحل جنوبی ایران
به گزارش اخبار آزاد مناطق، غلامحسین مظفری به همراه امیرافشین خواجهفرد مدیرعامل سازمان صنایع هوایی کشور، در بازدید از امکانات و زیرساختهای باند فرودگاه این جزیره؛ هندورابی و کیش را بستر اصلی توسعه گردشگری برای سواحل جنوبی ایران برشمرد و افزود: با توجه به این که گردشگری به عنوان یک صنعت پر درآمد، رونق اقتصادی تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، میتواند مکمل خوبی در توسعه گردشگری جزیره کیش و کشور باشد و این مهم به دیگر مناطق جنوبی ایران تسری یابد.
وی، از جزیره هندورابی به عنوان یک سرمایه ارزشمند در سطح کشور یاد کرد و اظهار داشت: یکی از ویژگیهای این جزیره، برخورداری از سواحل زیبا و آب و هوای متنوع و فراهم شدن امکانات و زیرساختهای ابتدایی در این منطقه است.
مظفری تصریح کرد: براساس طرح جامع و برنامهریزیهای صورت گرفته، به منظور تحقق یافتن بهترین اقدامات زیرساختی و گردشگری، در آینده نزدیک شاهد اتفاقات خوبی در حوزه گردشگری هندورابی خواهیم بود.
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که سواحل جنوبی کشور از ظرفیتهای بالایی برخوردار است، افزود: با اهتمام به کارگیری پتانسیلها و ظرفیتهای موجود میتوانیم گامهای موثری در حوزه گردشگری برداریم و اقتصاد کشور را متحول کنیم.
وی با اشاره به این که طی یک سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه زیرساختی و امکانات این منطقه انجام شده است، گفت: طرح جامع هندورابی ظرف ۵سال آینده عملیاتی و اجرایی خواهد شد و این منطقه میتواند نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا کند.
مظفری با بیان این که رئیس فدراسیون کاراته جهانی در سفر چند روزه خود به ایران فضای جزیره کیش را از نظر هتلینگ و خدمات گردشگری، ترمینال مسافری، حمل و نقل و… مثبت ارزیابی کرد، اظهار کرد: جزیره کیش از نظر پتانسیلها و ظرفیتهای موجود، یکی از نادر مناطق موجود در دنیا است که ورزشکاران میتوانند در محیطی سالم و امن به فعالیتها و مسابقات ورزشی بپردازند و همچنین منطقهای مناسب برای برگزاری برنامهها و همایشهای بینالمللی است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، بستر اصلی تحقق یافتن اقدامات مهم در حوزه گردشگری را حمل و نقل مناسب عنوان کرد و اذعان نمود: با فراهم شدن تمام امکانات و زیرساختهای مورد نیاز میتوانیم یک کنسرسیوم برای حمل و نقل با محوریت سه مجموعه تفریحی و گردشگری جزایر کیش، هندورابی و بندر آفتاب در استان هرمزگان تعریف کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲میلیون مسافر در سال به جزیره کیش سفر میکنند که با اتمام پروژه ترمینال فرودگاه بینالمللی کیش، این ظرفیت به شش میلیون نفر در سال افزایش خواهد یافت.
مظفری افزود: ظرفیت هتلینگ جزیره کیش نیز با هتل های جدید به دو نیم برابر و بالغ بر ۴میلیون نفر خواهد رسید.
وی درخصوص موضوعات کلان کشور در این منطقه گفت: با فراهم شدن مقدماتی در این منطقه مجموعههای اقتصادی کشور ازجمله مالی، پولی و زیرساختها، همه با هم در قالب یک کنسرسیوم با محوریت شرکت سرمایهگذاری و توسعه کیش و با پیشبینی سرمایه اولیه ۱۰هزار میلیارد تومان، در قالب یک شرکت، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و کسانی که قصد سرمایهگذاری دارند میتوانند نسبت به خرید سهام از این شرکت اقدام کنند.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان اظهار داشت: درخصوص زیرساختها، تقسیم کار اولیه انجام شده است و شرکتهایی همچون مپنا، انرژی «آب و برق» این منطقه را برعهده خواهند گرفت و طی مذاکراتی با یک شرکت داخلی درخصوص تمام زیرساختهای فیبر اصلی پشتیبان به جزیره کیش و داخل جزیره، طرح فیبر نوری نهایی شده و این موضوع در دستورکار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفته است.
همچنین، مدیرعامل سازمان صنایع هوایی کشور با اشاره به این که در زمینههای هواپیماسازی مدلهای: ایرباس، امدی، ۳۳۷ و حتی صنعت بدون سرنشین، هلیکوپترها و ویتورها از برنامههای آینده این شرکت است، اظهار داشت: در حال تولید ۸مدل از هواپیماها هستیم و تلاش میکنیم در این صنعت به ارائه خدمات پایدار برسیم.
امیرافشین خواجهفرد گفت: این اقدام مهم نیاز به یک پشتیبانی پایدار دارد که پیشبینیها لازم در این خصوص اندیشیده شده است.
وی با بیان این که این منطقه از نظر حمل و نقل ترکیبی و ارتباطات سریع با جزایر دیگر زیرساختهایی دارد که برای تردد مسافران توسط شاتل دو ساعته در نظر گرفته شده است، افزود: با توجه به این که در دهه فجر از ترابری سبک قصد رونمایی داریم، این مهم میتواند برای حمل و نقل ترکیبی سبک در این منطقه کاربردی باشد.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی کشور با اشاره به این که نوع و ماهیت صنعت هوایی به گونهای است که توسعه پایدار ایجاد میکند، تصریح کرد: تلاش بر این است تا عید امسال بتوانیم مسیر ترکیبی را ایجاد کنیم و آموزشهای لازم در این خصوص برای پرسنل برگزار شود.
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که این جزیره با محوریت گردشگری و براساس طرح جامع درنظر گرفته شده است، افزود: جزیره هندورابی به عنوان منطقهای که از نظر جذابیتهای گردشگری منطقهای با طبیعت بکر است، با راهبری مدیریت غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، اقدامات زیرساختی و بستههای سرمایهگذاری توسط مشاورین مجرب و توانمند تهیه و مورد استقبال بسیار خوب فعالین اقتصادی جهت سرمایهگذاری قرار گرفته است.
مصطفی خانزادی با بیان این که مساحت این منطقه محدود است و ترددهای هوایی با محوریت گردشگری عملیاتی خواهد شد؛ فرصتهای سرمایهگذاری در این منطقه را استثنایی عنوان کرد و اذعان داشت: خارج از نگاههای اقتصادی، کسی که قصد سرمایهگذاری دارد، میتواند از مجوز ساخت سایت هلیکوپتری که بیشتر از ۷آشیانه طبق طرح جامع دیده نشده است، بهرهمند شند که تاکنون سه شرکت آمادگی خود را جهت سرمایهگذاری اعلام کرده است.
در این نشست، مدیر جزایر اقماری کیش، با بیان این که این منطقه در طرح جامع به عنوان یک جزیره طبیعتمحور تعریف شده است، اظهار داشت: ۱۳بسته سرمایهگذاری در قالب تفریحات دریایی هتلینگ و خدمات گردشکری درنظر گرفته شده است که سالانه به طور متوسط ۲۰۰۰نفر به صورت خودجوش در ایام نوروز و اواخر سال به این جزیره سفر میکنند.
امیر ترکاشوند درخصوص اقدامات انجام شده جهت ارائه خدمات تلفن همراه در جزیره هندورابی افزود: اقداماتی در زمینه فیبر نوری صورت گرفته و طی مذاکراتی با مخابرات؛ در آینده نزدیک دکل تلفن همراه در این جزیره نصب و راهاندازی خواهد شد و همچنین آب مورد نیاز این منطقه به میزان ۳۰۰مترمکعب و بیش از نیاز این منطقه تولید و آبیاری فضای سبز نیز از آب شیرین تامین میشود.
مدیر جزایر اقماری کیش گفت: جزیره هندورابی ۱۰۹نفر جمعیت دارد و دارای ۲کلاس درس با ظرفیت ۲۰نفر دانشآموز و ۳۵نفر نیروی نظامی و انتظامی در این منطقه مستقر است.
شایان ذکر است، در این بازدید سیدمحمدرضا مداح مشاور و مدیرکل حوزه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش، علی عرب مدیرعامل شرکت توسعه بنادر و فرودگاههای منطقه آزاد کیش، فضلالله حیدری و داوود نجفی معاونین سازمان صنایع هوایی، حمیدرضا تاجیک رستمی مسئول دفتر، امیر مجتبی روحانی مدیرعامل شرکت پنها حضور داشتند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰