چهارشنبه / ۱۷ بهمن / ۱۴۰۳ Wednesday / 5 February / 2025
×
دانشگاه بین‌المللی چابهار و دبیرخانه ستاد توسعه سواحل مکران جهت همکاری‌های مشترک علمی به توافق رسیدند.
همکاری مشترک دانشگاه بین‌المللی چابهار با دبیرخانه ستاد توسعه سواحل مکران

به گزارش اخبار آزاد مناطق، در نشست ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار با عادل مزاری مشاور استاندار و دبیر ستاد توسعه سواحل مکران بر همکاری‌های مشترک علمی و تخصصی جهت پیشبرد و تحقق اهداف دبیرخانه تاکید شد.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار گفت: هماهنگی برای بورسیه دانش آموزان مستعد دبیرستان دانا و توانا، توجه به انجام کارهای فرهنگی به‌ عنوان زیربنای توسعه و راه‌اندازی وب‌سایت دبیرخانه با استفاده از امکانات منحصربه‌فرد دانشگاه ازجمله مورد توافق طرفین بودند.

ناصر آبروش افزود: معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در زمینه کسب ‌و کارهای اقتصاد دانش‌محور، مساعدت دانشگاه برای برگزاری دوره‌ای مجازی و هماهنگی جهت برگزاری همایش با محور توسعه سواحل مکران در زمستان سال جاری از دیگر موارد مورد توافق بودند.

دبیر ستاد توسعه سواحل مکران در این نشست گفت: توسعه سواحل مکران در دستیابی به توسعه پایدار مناطق جنوب و شرق کشور، موقعیت این سواحل در بهره‌گیری از ظرفیت دسترسی به آب‌های بین‌المللی نقش بسزایی دارند.

عادل مزاری افزود: تحقق این امر از منویات مقام معظم رهبری، برنامه توسعه سواحل مکران موردتوجه و تاکید ویژه دولت جمهوری اسلامی ایران قرارگرفته است.

مزاری اضافه کرد: از کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و تجار داخلی و خارجی جهت بهره‌مندی از فرصت‌های حال و آتی منطقه مکران، بر آمادگی کامل دولت در زمینه جلب و مشارکت با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دعوت می‌نمایم.

دبیر ستاد توسعه سواحل مکران تصریح کرد: از کلیه دستگاه‌های اجرایی مختلف می‌خواهم که با جدیت زمینه‌های لازم برای جذب و توسعه همکاری‌های همه‌جانبهٔ سرمایه‌گذاران را فراهم نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *