چهارشنبه / ۱۷ بهمن / ۱۴۰۳ Wednesday / 5 February / 2025
×
از سه کارخانه لوازم آرایشی، تولید دستگاه کارتخوان و تولید دوربین مدار بسته در منطقه آزاد اروند بهره‌برداری شد.
منطقه آزاد اروند، هاب تولید صنایع الکترونیک در جنوب‌غرب کشور

به گزارش اخبار آزاد مناطق، با حضور معاونان سازمان منطقه آزاد اروند، امام جمعه محترم آبادان و معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان، سه کارخانه تولید محصولات آرایش، تولید دستگاه کارتخوان و مونتاژ دوربین‌های مدار بسته در شهرک صنعتی آبادان بهره‌برداری گردید.

واحد صنعتی پایانه‌های فروش آنلاین بی‌سیم با سرمایه‌گذاری ۷۸۸میلیارد ریال و اشتغال‌زایی ۳۰نفر مستقیم و ۲۵۰نفر غیرمستیم با تولید دستگاه کارتخوان با هدف تامین نیاز بازار داخلی، فعالیت خود را در شهرک صنعتی آبادان آغاز کرد .

واحد صنعتی آرمان ایمن صبح اروند نیز با سرمایه‌گذاری ۲۰۰میلیارد ریال با خط تولید و توزیع سیستم امنیتی، دوربین مدار بسته، دزدگیر و درب اتوماتیک با ایجاد اشتغال برای ۳۵نفر به صورت مستقیم با ظرفیت هزار عدد تولید در روز و با هدف تامین نیاز بازار داخلی و خارجی به بهره‌برداری رسید.

همچنین واحد ارژنگ آرایش الوند اروند نیز با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰۰میلیارد ریال با تولید انواع لوازم آرایشی با ایجاد اشتغال ۹۰نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم با هدف تامین نیاز بازار داخلی در شهرک صنعتی آبادان به بهره‌برداری رسید.

این سه واحد صنعتی نوزدهیمن، بیستمین و بیست و یکمین پروژه بهره‌برداری شده در سال جهش تولید است که در سرزمین فتح وارد مدار تولید شدند و در هفته جاری نیز سه پروژه دیگر افتتاح خواهند شد.

 

معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند:

حمایت حداکثری از سرمایه‌گذاران، سیاست سازمان منطقه آزاد اروند

معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: منطقه آزاد اروند هاب تولید صنایع الکترونیک در جنوب غرب کشور است.

سیدعلی موسوی در آیین بهره‌برداری از سه واحد تولیدی و صنعتی در شهرک صنعتی آبادان افزود: سه پروژه تولیدی و صنعتی در منطقه آزاد اروند به بهره‌برداری رسید که میزان سرمایه‌گذاری آنها ۴۰۰میلیارد ریال می باشد و برای ۹۰نفر شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده است.

وی اظهار داشت: این سه پروژه که توسط سرمایه‌گذار خصوصی به بهره‌برداری رسیدند، نوزدهیمن، بیستیمن و بیست و یکمین پروژه از پروژه‌های صنعتی هستند که در سال جهش تولید (سال جاری) در سرزمین فتح افتتاح شدند.

موسوی با اشاره به کارخانه تولید دستگاه کارتخوان گفت: این پروژه از پروژه‌های های‌تک است که با حمایت سازمان منطقه آزاد اروند و سرمایه‌گذار خصوصی بهره‌برداری شد.

معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند بیان کرد: یکی از مشخصه‌های این پروژه، تولید سالانه ۴۰۰هزار دستگاه کارتخوان است که برای استفاده در بازار استان، کشور و همچنین صادرات به بازار خارجی هدفگذاری شده است.

وی افزود: مزیت منطقه آزاد اروند دسترسی آسان به راه‌های ارتباطی واردات و صادرات و حمل و نقل به داخل کشور و دسترسی به بازار خارجی است.

موسوی اظهار داشت: سیاست سازمان منطقه آزاد اروند حمایت حداکثری از سرمایه‌گذاران در این حوزه است، خصوصا به دلیل وجود بازار، هدف مناسب و دسترسی آسان به مواد اولیه، تجهیزات الکترونیکی نسبت به کل کشور یک مزیت است.

وی اذعان نمود: سازمان منطقه آزاد اروند زمینه مناسب را برای واحدهای فن‌آور و الکترونیک و ایجاد ارزش افزوده با نگاه حمایتی از تحقیق و توسعه در زمینه این صنایع فن‌آور فراهم خواهد کرد.

 

معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در پایان خاطرنشان کرد: تجمیع فرآیندهای تولید در اروند و بومی‌سازی تولید در اینگونه محصولات به عنوان یک هاب الکترونیک در جنوب غرب کشور، جزء سیاست‌های اصلی سازمان منطقه آزاد اروند است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *