مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند: ۸۰درصد اتباع خارجه به همراه خانواده به منطقه آزاد اروند سفر میکنند
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: ۸۰درصد اتباع خارجه به همراه خانواده به منطقه آزاد اروند سفر میکنند و برخی شایعهها در خصوص تبعات سوء ناشی از سفر اتباع عراقی مجرد در این شهرستانها را نادرست است. به گزارش اخبار آزاد مناطق، اسماعیل زمانی در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار […]
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: ۸۰درصد اتباع خارجه به همراه خانواده به منطقه آزاد اروند سفر میکنند و برخی شایعهها در خصوص تبعات سوء ناشی از سفر اتباع عراقی مجرد در این شهرستانها را نادرست است.
به گزارش اخبار آزاد مناطق، اسماعیل زمانی در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کارهای زیرساختی و زیربنایی خوبی در بخشهای مختلف ازجمله بهداشت و درمان در شهرستانهای آبادان و خرمشهر به همت این سازمان اجرا شده است.
وی ارتقاء زیرساختهای بیمارستانی برای رسیدن به یکتخت بستری به ازای هر ۵۰۰نفر جمعیت را هدفگذاری سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و افزود: بازسازی کامل بیمارستان شهید بهشتی با ۱۲۰تخت بستری، تجهیز بخش اورژانس و بال شمالی بیمارستان طالقانی و احداث ساختمان جدید بیمارستان طالقانی با ۲۰۰تخت بستری، احداث مرکز تخصصی قلب خرمشهر با ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی از اقدامات انجام شده و یا در حال اجرا در بخش بهداشت و درمان در محدوده منطقه آزاد اروند است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند به تکمیل و بهرهبرداری از بیمارستان اروندکنار بعد از ۲۵سال اشاره کرد و گفت: ساختمان جدید بیمارستان نفت و بیمارستان جدید تامین اجتماعی با ۹۰درصد پیشرفت فیزیکی در آبادان درحال ساخت است.
زمانی گفت: ۱۷دستگاه آمبولانس نیز در سال گذشته تحویل بخش بهداشت و درمان آبادان و خرمشهر شده است و ۱۰آمبولانس جدید نیز امسال به مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان و خرمشهر تحویل میشود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: با استقرار گمرک ایران در دربهای ورود و خروج منطقه عملا کالاهای وارداتی به محدوده منطقه آزاد اروند قاچاق محسوب نمیشود.
وی افزود: بعد از تحولات اخیر و اعلام ثبت سفارش کالای وارداتی به منطقه آزاد اروند ممکن است برخی از کالاها بدون ثبت سفارش کالا به منطقه آزاد اروند وارد و یا خارج شوند.
زمانی حذف روادید در منطقه آزاد اروند برای ورود اتباع خارجی طبق قانون گردشگری را یکی از منابع درآمدزایی، ارزآوری و اشتغال در منطقه آزاد اروند عنوان کرد و گفت: ۱۰هزار فرصت شغلی به واسطه ورود اتباع کشورهای خارجی به منطقه آزاد اروند تنها در بخش بازار شهرهای آبادان و خرمشهر ایجاد شده است.
زمانی با بیان اینکه بیش از ۹۰درصد از اتباع ورودی به منطقه آزاد اروند را اتباع کشور عراق شامل میشوند که ۸۰درصد آنها با خانواده به شهرهای آبادان و خرمشهر سفر میکنند، گفت: برخی شایعهها در خصوص تبعات سوء ناشی از سفر اتباع عراقی مجرد در این شهرستانها را نادرست است.
وی افزود: طبق اعلام کنسولگری ایران در بصره، روزانه هفت هزار روادید ورود به ایران در بصره صادر میشود که باید از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال در زمینه گردشگری و بخصوص گردشگری سلامت در شهرستانهای خرمشهر و آبادان استفاده کرد.
زمانی عنوان کرد: برخی که مخالف استفاده از ظرفیت گردشگری در منطقه آزاد اروند هستند، در راستای اهداف و منافع دیگر کشورهای رقیب جوسازی کرده و مسائل غیرموثق حاشیهای را مطرح میکنند.
وی در خصوص جذب سرمایهگذاری خارجی و داخلی در منطقه آزاد اروند اظهار داشت: قبل از اتفاقات اخیر و اعمال تحریمهای جدید آمریکا علیه کشور اقدامات خوبی در زمینه سرمایهگذاری بخصوص در بخشهای انرژیهای تجدیدپذیر، مینیپالایشگاه و پتروشیمی در منطقه آزاد اروند انجام شد، اما برخی از طرحها متوقف شده؛ ولی سازمان منطقه آزاد اروند از سرمایهگذاری در صنایعی که براساس صادرات کالا پایهگذاری شود، حمایت میکند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند بیان کرد: دستگاههای اجرایی مختلفی ازجمله نظامی، انتظامی، پایانه مسافری، گمرک و منطقه آزاد اروند در پایانه مرزی شلمچه مستقر هستند که برای هماهنگی بین آنها باید مدیریت واحدی بر این پایانه اعمال شود.
زمانی گفت: در این راستا مکاتباتی با وزارت راه و شهرسازی و سایر ارگانهای مختلف انجام شده و در حال رایزنی برای ارتقاء شاخصهای امنیتی و حفاظتی در پایانه مرزی شلمچه هستیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰