فرهنگسازی از درون، گام اول توسعه گردشگری منطقه آزاد اروند
ظرفیتهای گردشگری آبادان و خرمشهر در همه حوزهها ایدهآل، جذاب و بکر هستند ولی برنامهریزی استراتژیک و راهبردی منظمی برای این حوزهها وجود نداشته است؛ آیا مسئولان دغدغه این موضوع و همچنین تمایل برای ایجاد نتایج مطلوب را دارند؟
با توجه به شرایط اقتصادی حال حاضر، توسعه صنعت گردشگری به عنوان پُل ارتباطی برای راه برونرفت از مشکلات اقتصادی و یکی از پر درآمدترین صنعتهای دنیا معرفی شده و کشورهایی که نفت ندارند، در حوزه توریسم سرمایهگذاری کردند و به درآمدهای هنگفتی نیز رسیدهاند.
ظرفیتهای ویژهای در منطقه آزاد اروند وجود دارد که با برنامهریزی مناسب میتوان در شرایط اقتصادی حساس با جذب گردشگر داخلی و خارجی درآمد مطلوبی را برای این منطقه رقم زد که در گام اول باید فرهنگسازی صورت گیرد.
تعداد قابل توجهی از مردم منطقه به عنوان کارکنان اداری در دستگاههای اجرایی شهرهای آبادان و خرمشهر اشتغال دارند که مدیران این دستگاهها باید با توجه به شرایط مناسب منطقه برای آنها دورههای گردشگری برگزار کنند، یا اینکه آنها را به مناطق گردشگری ببرند تا از این طریق اطلاعات عمومی کارکنان ادارات در حوزه گردشگری افزایش یابد.
یکی دیگر از اقداماتی که باید توسط مدیران ادارات انجام شود، معرفی صنایع دستی این منطقه است و در دکور خود حتما از صنایع دستی استفاده کنند. به عنوان مثال حتی برای ملزومات پذیرایی ادارات باید از صنایع دستی مانند قندان سنتی همین منطقه استفاده شود.
خوشبختانه برخی ادارات در زمینه معرفی ظرفیتهای گردشگری منطقه تصاویر مناطق گردشگری را بر روی دیوارهای ادارات خود نصب کردهاند که این موضوع اقدامی مثبت تلقی میشود اما نیاز است نقاط کمتر معرفی شده نیز در بین این تصاویر قرار گیرد.
برای اجرای بهتر اقداماتی که به آن اشاره شد، ضرورت دارد تا در هر کدام از ادارات آبادان و خرمشهر یک نفر به عنوان مسئول گردشگری معرفی شود تا چنین اقداماتی را به شکل جدیتر پیگیری کند و در شورای گردشگری شهرستان نیز باید حضور مسئولان گردشگری ادارات الزامی باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰