به گزارش اخبار آزاد مناطق، در این نشست که سیدجواد نوری مدیر صنایع فرهنگی و خلاق و علی حسنلو مدیر فرهنگی، هنری و اجتماعی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به همراه سرمایهگذاران بخش خصوصی چاپ صنعتی حضور داشتند، ظرفیتهای صنعتی منطقه مورد بررسی قرار گرفت.
قدرتالله طمیمیان معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند نیز با معرفی و شرح قابلیتهای صنعتی بازار چاپ صنعتی، در یک بازدید میدانی این هیات را از نزدیک با فضاهای صنعتی و شهری نظیرسایتهای صنعتی بیشتر آشنا کرد.
لازم به ذکر است، که پس از بررسیهای صورت گرفته توسط این هیات و با در نظر گرفتن ظرفیتهای موجود؛ مقرر شد طی مدت زمان کمتر از یک سال با فراهمسازی امکاناتی نظیر سوله و دیگر لزومات جانبی از سوی سازمان منطقه آزاد اروند، نسبت به راهاندازی یک واحد تولیدی در زمینه چاپ صنعتی اقدام نمایند.
بنا به این گزارش، طبق نظر سازمان یونسکو، «صنایع خلاق و فرهنگی» بخشهایی از فعالیت سازمان یافته است که هدف اصلی آنها تولید یا بازتولید، ارتقاء، توزیع و یا تجاریسازی کالاها، خدمات و فعالیتهای دارای ماهیتهای فرهنگی، هنری یا مبتنی بر میراث فرهنگی میباشد. این رویکرد، بر مواردی بیشتر از محصولات خلاقیت بشری که به طرز صنعتی ساخته میشوند تمرکز دارد و کل زنجیره تولید و همچنین کارکردهای اختصاصی هر بخش دخیل در عرضه این آفرینشها به عموم را مربوط میکند. بنابراین، این تعریف، فعالیتهای به هم مرتبط از قبیل تبلیغات و طراحی گرافیک که عاملهایی تعیینکننده در این فرایند هستند را هم شامل میشود.
دیدگاهتان را بنویسید