صادرات یک میلیارد و ۲۰۰میلیون دلار کالای غیرنفتی از منطقه آزاد اروند
معاون سرمایهگذاری و توسعه کسب و کار منطقه آزاد اروند گفت: طی ۱۱ماهه امسال بیش از یک میلیارد و ۲۰۰میلیون دلار کالای غیرنفتی از منطقه آزاد اروند صادر شد. به گزارش اخبار آزاد مناطق، سیدعلی موسوی اظهار داشت: از این میزان صادرات ۹۳۸میلیون دلار کالای غیرنفتی از مرز تجاری شلمچه و مرز آبی خرمشهر به […]
معاون سرمایهگذاری و توسعه کسب و کار منطقه آزاد اروند گفت: طی ۱۱ماهه امسال بیش از یک میلیارد و ۲۰۰میلیون دلار کالای غیرنفتی از منطقه آزاد اروند صادر شد.
به گزارش اخبار آزاد مناطق، سیدعلی موسوی اظهار داشت: از این میزان صادرات ۹۳۸میلیون دلار کالای غیرنفتی از مرز تجاری شلمچه و مرز آبی خرمشهر به کشور عراق صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۷۶۳میلیون دلار بوده از لحاظ ارزشی ۲۳درصد رشد نشان میدهد.
وی عمده صادرات کالا از مرز شلمچه و بندر خرمشهر را میوه و ترهبار، محصولات شیمیایی، صیفیجات، محصولات فولادی و مصالح ساختمانی بیان کرد.
موسوی صادرات کالا از بندر آبادان را ۹۳میلیون دلار عنوان کرد و گفت: در این مدت ۹۳میلیون دلار صادرات غیرنفتی کالا از بندر آبادان به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۴۸میلیون دلار بوده ، ۹۱درصد افزایش داشته است.
وی کالاهای صادر شده از طریق بندر آبادان را عمدتا به کشورهای هند، کویت، کشورهای اروپایی عنوان کرد و گفت: موادغذایی، خرما، خشکبار، پوشاک، قیر، محصولات صنایع پاییندستی پتروشیمی، فلزی، شیمیایی، برق و الکترونیک از عمده محصولات تولید شده در منطقه آزاد اروند بوده است.
موسوی با اشاره به صادرات کالای تولید شده در منطقه آزاد اروند گفت: امسال ۲۰۰میلیون دلار کالای تولید شده در منطقه آزاد اروند به کشور عراق صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰درصد افزایش نشان می دهد.
وی میزان صادراتمجدد از منطقه آزاد اروند را ۳۶میلیون دلار بیان کرد و گفت: این میزان صادرات در سال گذشته ۱۸میلیون دلار بوده که امسال رشد ۱۰۰درصدی را نشان میدهد.
بنا به این گزارش، منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷هزار و ۴۰۰هکتار در شمالغربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر (جزیره مینو) میباشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون واقع است. این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیتهای مناسب نظیر حمل و نقل جادهای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰