پنجشنبه / ۹ اسفند / ۱۴۰۳ Thursday / 27 February / 2025
×
با حضور رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد اروند، نمایندگان آبادان و خرمشهر و مسئولین محلی، ظهر امروز (8تیرماه) نخستین ‌پمپ هیدرولیک مولتی فاز سطح‌الارضی در منطقه آزاد اروند رونمایی شد.
رونمایی از نخستین نسل پمپ‌های هیدرولیک نفتی در منطقه آزاد اروند

به گزارش اخبار آزاد مناطق، معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب کارهای سازمان منطقه آزاد اروند در آیین رونمایی ‌پمپ هیدرولیک مولتی فاز سطح‌الارضی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این دستاورد ملی، کشور را از وابستگی فنی و مهندسی صنعت نفت به کشورهای دیگر در این حوزه بی‌نیاز خواهد کرد.

سیدعلی موسوی گفت: این دستاورد با اعتباری بالغ بر ۱۰۰میلیارد ریال به تولید رسیده و زمینه اشتغال ۹هزار نفر را به طور مستقیم و غیرمستقیم در کشور ایجاد کرده است.

وی اظهار کرد: شرکت دانش‌بنیان نخستین نسل تولید پمپ‌های هیدرولیک رفت و برگشتی مولتی فاز دابل دابلکس سطح الارضی استخراج و انتقال نفت و گاز را تولید کرده که برای بازگشت چاه‌های نفت غیرفعال و غیرتولیدی نفت و گاز مناطق خشک کشور وارد مدار تولید و بهره‌برداری قرار گرفته است.

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند افزود: با تولید هر دستگاه از این پمپ‌ها، صرفه‌جویی ارزی چهار میلیون دلاری صنعت کشور را به دنبال خواهد داشت.

موسوی بیان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه صنعتی، امکان تولید صیانتی از چاه‌های غیرفعال کشور و افزایش تولید تا پنج هزار بشکه نفت از چاه‌های مرده به ازای هر دستگاه پمپ فراهم می‌شود.

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به اینکه امکان تزریق، میعانات گازی مازاد بر تولید صنعت نفت به چاه‌های نفت و گاز مناطق خشکی و دریایی در این پروژه وجود دارد، افزود: با اجرایی شدن این پروژه، ۵۰ تا ۱۰۰میلیون دلار سرمایه ملی در قبال تولیدی شدن همراه غیرفعال، به چرخه اقتصاد کشور باز خواهد گشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *