به گزارش اخبار آزاد مناطق، ناصر آخوندی از واگذاری زمینهای مسکونی در قالب فراخوان و با محوریت هلدینگ سرمایهگذاری و توسعه کیش در این منطقه خبر داد و افزود: «طراحی نخستین صندوق املاک و مستغلات کشور، انتشار ۶هزار میلیارد ریال اوراق دین بر پایه چکهای آتی دریافتی از سرمایهگذاران در جزیره کیش و تزریق آن به پروژههای زیربنایی و تسویه بخشی از بدهیها به پیمانکاران پروژههای زیرنبایی در قالب تهاتر» از اقدامات ارزشمند سازمان منطقه آزاد کیش به منظور جلوگیری از خامفروشی زمین در این منطقه است.
آخوندی، «انتشار ۳هزار میلیارد ریال صکوک اجاره به منظور توسعه ترمینال جدید فرودگاه کیش، آمادهسازی شرکت هواپیمایی کیش برای عرضه سهام در بورس و افزایش سرمایه آن تا سقف ۱۲هزار میلیارد ریال، ثبت هلدینگ سرمایهگذاری و توسعه کیش و آمادهسازی آن برای عرضه سهام در بورس و یا فرابورس، طراحی ۲صندوق زمین و ساختمان به ارزش ۶هزار میلیارد ریال با هدف جذب نقدینگی سرگردان در جامعه از طریق بازار سرمایه و ایجاد ارزش افزوده» را از شیوههای نوین تامین مالی بازار سرمایه توسط سازمان منطقه آزاد کیش برشمرد که در این حوزه دستاوردهای خوبی برای این سازمان داشته است.
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص پرداخت ۲هزار و ۲۰۰میلیارد ریال بدهی سازمان منطقه آزاد کیش به پیمانکاران در حوزه زیربنایی در قالب تهاتر املاک گفت: این املاک از محل بخشی از بدهی سرمایهگذاران به سازمان که توان پرداخت آن را نداشتند و پروژهها متوقف شده بود، دریافت و با طلب پیمانکاران از سازمان تسویه شده است. همچنین تسویه بخشی از بدهیها به پیمانکاران از پروژههای زیربنایی در قالب LC داخلی انجام شده است.
معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش مهمترین اقدامات این سازمان را «توسعه متوازن و انضباط مالی، بررسی معضلات پیش روی سرمایهگذاری، تشکیل شورای عالی تامین مالی و بررسی ارائه راهکارهای مناسب» در راستای تامین مالی و اجرای پروژههای توسعهای کیش عنوان کرد و بیان داشت: تلاش بر این بود تا ضمن ارائه راهکارهای مناسب، نحوه تامین مالی اقتصاد کیش با استفاده از پتانسیلهای بازار سرمایه به عنوان یک فرصت کمنظیر، بررسی و عملیاتی شود.
شایان ذکر است، رشد ۶۰۰درصدی درآمدهای سازمان منطقه آزاد کیش از محل تصویب پروژههای جدید، برگزاری جلسات کمیسیون اقتصادی و ارزشیابی و بررسی صدها طرح پیشنهادی اولیه با ۵۰۶درخواست بود که در این میان ۹۰مورد واگذاری در حوزههای گردشگری، نمایشگاهی، خدماتی، آموزشی و فرهنگی و مسکونی صورت گرفته است.
همچنین، برای اجرای ۹۰طرح مصوب شده، بالغ بر ۱۱هزار و ۶۸۰میلیارد ریال زمین واگذر که این رقم در مقایسه با سال۱۳۹۷ در حدود ۶۰۰درصد افزایش یافته است. در عین حال، با احتساب سیر ارقام قراردها و الحاقیهها درآمد سازمان از محل واگذاری و الحاقیهها به بیش از ۱۳هزار میلیارد ریال رسیده است.
دیدگاهتان را بنویسید