جزیره کیش، به آحاد مردم ایران تعلق دارد
تاریخ کهن میگوید که این جزیره مرجانی، یکی از خاستگاههای صید مروارید و مرکز تجارت این گوهر قیمتی در خلیج فارس یا دریای پارس بوده است.
این خطه در هزارههای پیش، بخشی از مسیر راه ابریشم بوده و میزبان بازرگانان و سیاحان شناخته شده بوده است.
استاد سخن، سعدی هم در منطقه حریره کیش چند شبی را با تجار گذرانیده و در این باب در گلستان نوشته است.
کیش، رازوارگی عجیبی دارد. در میان آبهای شور که متصل به دریاهای آزاد است، چندین قنات در دل خود دارد که حاوی آب شیرین است. بقایای سکوی صادرات آب شیرین از شمال خلیج فارس به سمت جنوب این آبراه بینالمللی هنوز هم گواهی بر مولد بودن و جهانی بودن این شهر جزیره ایرانی است.
قصه کیش امروز هم شباهتهایی با قصه سالیان گذشتهاش دارد؛ کیش امروز بر مبنای هویت چند هزار سالهاش، از سالهای پیش از انقلاب مورد توجه قرار داشته و در همه سالهای پس از پیروزی انقلاب نیز مورد حمایت عالیترین مقامات کشور برای ایجاد منطقهای نمونه، پویا و سالم قرار گرفت.
رقم سرمایهگذاریهای صورت گرفته در این خطه در دهههای گذشته و شکلگیری یک برند ملی و بینالمللی در حوزه گردشگری و تجاری، گویای تعصب و عشق به این خطه از خاک میهن ما است.
اکنون در آستانه سدهای دیگر از تاریخ کشور هستیم. تحلیل راه طی شده و خدمات صورت گرفته، بیانگر آن است که کیش همواره در مسیر توسعه بوده است. هر چند مواردی از فراز و فرود در مسیر پیموده شده وجود دارد، ولی باید اذعان کرد که دستاوردها بسیار بیشتر از ناکامیها بوده و در سالهای اخیر هم تلاش فراوانی برای توسعه پایدار کیش صورت گرفته است.
تقویت بنیه مالی و خوداتکا برای ایجاد ثبات و پیشرفت، ازجمله ضروریاتی است که در سالهای اخیر و در مدیریت آقای دکتر مظفری بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. پیوند مناطق آزاد با بازار سرمایه، نمودهای عملی پیدا کرده و سرمایهگذاری زیادی را به این خطه گسیل داشته است. رقم ۳۰هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در دست انجام که معادل نیمی از بودجه عمرانی است، نمایانگر آن است که این خطه به آحاد مردم ایران تعلق دارد.
در کشاکش روزهای پرتلاش برای نیل به موفقیت حداکثری، برخی بحثهای بیپایه میتواند موجب ناامیدی و یاس خدمتگزاران و تلاشگران بخش خصوصی شود. اشاره به موضوع موافقت با واگذاری کیش به چین در توافق میان دو کشور، تنها موجب وهن مردم خوب و مدیران اجرایی، قضایی و تقنینی است.
از منظر سواد رسانهای و در تحلیل چرایی انتشار چنین خبری در شرایط کنونی، باید دید که چه کسانی از انتشار چنین رخدادهایی سود میبرند؟ چه حنجرههای مسمومی سعی در بهرهبرداری از شرایط به نفع خود دارند. شاید عدهای هم در داخل، ناآگاهانه بلندگوی تفرقهافکنان شوند.
به هر حال، روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد کیش با درک حساسیت موضوع و با شناختی که حسب توضیحات مدیرعامل محترم مطرح گردید، به اطلاعرسانی و تکذیب این دروغ پرداخت. دروغی که با اصل حاکمیت ملی، قانون اساسی کشور و سیاستهای کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی در تعارض است.
بر این اعتقادم که نظام رسانهای کشور باید با واکاوی این موضوع از جنبههای مختلف و پرداختن به ریشه و تبعات این جریان، نسبت به رفع نگرانی از ذهن مردم خوب کشور اقدام کنند و ما در این زمینه آماده هرگونه همکاری هستیم.
از سالهای دفاع مقدس زمان زیادی نگذشته است. هنوز در خاطرمان هست که هشت سال جنگیدیم و صدها هزار شهید دادیم، تا ذرهای از این خاک به دست نامحرمان نیفتد.
هر چند رابطه جمهوری اسلامی و چین، رویکردی راهبردی دارد، ولی این رویکرد آن گونه نیست که بخواهد به تمامیت ارضی و استقلال کشور خدشه وارد نماید. تصمیمگیری در ایران از منظر عزت و حفظ اقتصاد کشور است و این نگاه هرگز قربانی مصلحتهای مقطعی و حقیرانه نمیشود.
ریشه لغوی کیش به معنای ترکش است؛ چراکه از بلندیها و ارتفاع که به آن بنگری، مانند ترکش تیر است. کیش امروز به لطف خداوند و تعامل بینظیر بخش خصوصی و دولتی، در حال تبدیل به الگویی برای داخل و خارج است و این موضوع خار چشم دشمنان تنگنظر ماست.
بیایید با همراهی و همکاری جمعی، باز هم توطئهها را خنثی و توطئهگران را ناامید کنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰