جزیره قشم، پایلوت اجرای استارتاپ گردشگریDPL در کشور
به گزارش اخبار آزاد مناطق، علیرضا امریکاظمی در بازدید از دانشگاه علم و فرهنگ و در راستای عملیاتی کردن بندهای مورد توافق در تفاهمنامه همکاری سازمان منطقه آزاد قشم با این دانشگاه، ضمن بررسی توانمندیهای دو طرف، برای راهاندازی نخستین شعبهDPL در کشور در قشم اعلام آمادگی کرد.
وی از گردشگری به عنوان یک صنعت حساس یاد کرد و گفت: ارتباط نزدیک بخش اجرایی و آکادمیک در این صنعت در نتیجهبخشی و موفقیت فعالیتهای گردشگری تاثیر مستقیم دارد.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای بالای جزیره و ژئوپارک جهانی قشم، تبدیل جاذبه به محصول و توسعه و کیفیسازی زیرساختهای موجود در جزیره از اولویتهای اصلی است.
وی از کالوِنچِر به عنوان یکی از اهداف اولیه ژئوپارکهای دنیا یاد کرد و پرداختن به این موضوع را توسط دانشگاه علم و فرهنگ و استارتاپDPL در ایران، تبریک گفت و افزود: راهاندازی شعبه این استاتاپ در قشم، سرفصلی برای توسعه گردشگری فرهنگی در کنار لذت بردن از طبیعت بکر این منطقه را در دسترس گردشگران خارجی قرار میدهد.
امریکاظمی همچنین از «ژئواخلاق» به عنوان دغدغه مهم ژئوپارکها یاد کرد و افزود: آمادگی همکاری در بخشهای مختلف آموزشی، فرهنگسازی، توسعه زیرساختها و… در جزیره قشم و ژئوپارک با دانشگاه علم و فرهنگ هستیم.
قشم بهترین پایلوت برای اجرای استارتاپهای تخصصی گردشگری
سیدعلی اکبر هاشمیراد، معاون دانشجویی-فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ نیز به قدمت همکاری بین قشم و این دانشگاه اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی از سال۱۳۸۲ همزمان با روز ملی خلیج فارس، جزیره قشم را برای فعالیتهای فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و اجرایی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران انتخاب نمود و از آن تاریخ همواره این منطقه را مورد توجه قرار داده است.
در ادامه، مدیرعامل موسسه توسعه پایدار گردشگری علم و فرهنگNGO- ضمن تاکید بر موفقیت مجموعهDPL به عنوان یک استارتاپ نوین عنوان داشت: این استارتاپ تلاش دارد بین فرهنگ و فعالیتهای ماجراجویانه در سه حوزه اصلی آموزش، استانداردسازی و اجرا ارتباط برقرار کند که رویکرد اصلی آن «کالوِنچِر» بوده و ضمن تلفیق اَدوِنچِر و کالچِر با دغدغه بهرهبرداری از دانش و مهارتهای نوین و استانداردهای بینالمللی جهت تامین منافع ذینفعان محلی، شکل گرفته است.
پروانه پرچکانی اضافه کرد: از نظر ما قشم بهترین پایلوت برای اجرایی کردن نظریه «کالونچر» است. در استارتاپهای تخصصی گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، بومی کردن دانش وارداتی، ایجاد ارزش در مقاصد گردشگری و توجه به ذینفعان محلی، پایه اساسی فعالیتها را تشکیل می دهد.
مدیرعامل استارتاپ دانشگاهی کشف سرزمین پارسDPL نیز یادآور شد: این مجموعه با رویکردهای گفته شده، توانسته به عنوان شعبه نیچر فرند ایران، تنها شعبه آسیایی نیچرفرند بوده و در تعاملات بینالمللی با موسسات تخصصی کشورهای اتریش و آلمان در تلاش است تا دانش و مهارتهای لازم را کسب نموده و پس از فرآیند بومیسازی آنها را اجرایی نماید.
محمود هاشمی ادامه داد: تلاش برای داشتن مقاصد بهتر با استانداردهای بالا و قابل پذیرش در تمام فرآیند سفر و به نوعی استاندارد کردن سفر، از عمدهترین اهداف این مجموعه است و برای حفظ منافع جامعه محلی، افزایش استانداردهای زندگی آنان و معرفی فرهنگهای بومی با نگاه حفاظت از طریق گردشگری نیز برنامهریزی شده است.
گفتنی است، استارتاپDPL جدیدترین فعالیت کارآفرینی تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ در بخش گردشگری است که در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری در سال۹۸ معرفی شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰