معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب‌وکار سازمان منطقه آزاد اروند اعلام کرد:

تولید و توزیع روزانه ۱۰هزار ماسک در واحد‌های تولیدی منطقه آزاد اروند

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب‌ و کار سازمان منطقه آزاد اروند گفت: با تغییراتی که در کاربری دو واحد تولیدی منطقه آزاد اروند ایجاد کرده‌ایم، روزانه ۱۰هزار ماسک تولید و توزیع می‌شود.

به گزارش اخبار آزاد مناطق، سیدعلی موسوی گفت: منطقه آزاد اروند در روزهای شیوع کرونا در استان خوزستان اقدامات بسیار زیادی برای بهبود شرایط و کمک به مردم در پیش گرفته است که بخشی از آن به تولید روزانه ۱۰هزار ماسک در دو واحد تولیدی تغییر کاربری یافته در منطقه اختصاص دارد.

وی افزود: این تعداد ماسک تنها در منطقه آزاد اروند ساخته و برای تامین نیاز بیمارستانی در آبادان، خرمشهر و… استفاده می‌شود و این میزان به جز تولیدات گروه‌های جهادی و خیریه است.

موسوی به فعالیت در تامین مواد ضدعفونی‌کننده در این منطقه اشاره کرد و گفت: روزانه هزار لیتر مواد ضدعفونی‌کننده، الکل، مواد شوینده و… برای استفاده در سطح شهرهای آبادان، خرمشهر، مینوشهر و غیره توزیع می‌شود.

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب‌ و کار منطقه آزاد اروند به ایجاد محدودیت در صادرات الکل در این منطقه نیز اشاره کرد و افزود: در بازدیدی که از شرکت الکل‌سازی خرمشهر داشتیم، همه تولیدات این شرکت برای تامین نیاز داخلی به کار گرفته شد و از صادرات این تولیدات ممانعت به عمل آمد که با این تدبیر، از کمبود مواد ضدعفونی‌کننده در استان و کشور تا حد زیادی جلوگیری شد.

موسوی گفت: دو واحد اکسیژن منطقه آزاد اروند برای تامین نیاز بیمارستانی در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر به‌ صورت شبانه‌روزی به کار گرفته شد و بخش زیادی از تولیدات این شرکت برای تامین نیازهای سایر بیمارستان‌های استان استفاده شد.

وی افزود: به‌ منظور کاهش نیاز منطقه و در سطح استان خوزستان، تعدادی دستگاه‌های مجهز آزمایشگاهی برای رفع نیاز در سراسر استان خریداری و در اختیار قرار گرفت.

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب ‌و کار منطقه آزاد اروند به پیش‌بینی‌های انجام شده در هفته‌های گذشته اشاره کرد و گفت: برخی از کارمندان، کارکنان و کارگران که در این منطقه در حال فعالیت هستند، ساکن سایر مناطق استان و کشور هستند، پیش‌بینی می‌شد که بیماری در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر از مرکز استان شدیدتر باشد، ولی با مدیریتی که انجام شد این بیماری تا حد زیادی در منطقه مدیریت ‌شده است.

موسوی خاطرنشان کرد: هنوز مشاغل با خطر متوسط، پاساژها و… تعطیل است، به این منظور واحدهای ۴۰۰غرفه‌ای کنزل‌المال که ماهانه تقریبا ۸۰۰میلیون تومان به منطقه آزاد اروند اجاره‌بها می‌پرداختند، برای پرداخت اجاره اسفند و فروردین‌ماه با بخشودگی مواجه شدند و اگر شرایط به همین منوال باشد، قطعا اجاره برای اردیبهشت‌ماه نیز بخشوده خواهد شد.

رئیس کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی منطقه آزاد اروند به تامین نیازهای مردم در روزهای سخت کرونا و تعطیلی بازار اشاره کرد و گفت: از همه ظرفیت‌های خود برای تامین مایحتاج مردم بهره بردیم و هیچ کمبودی در این منطقه بوجود نیامده است.

موسوی عنوان کرد: صنوف و بازاریانی که برای تامین نیازهای روزمره و ضروری نیاز به فعالیت بود، با اتحادیه‌های مربوطه هماهنگ شد تا بتوانند به صورت کاملا بهداشتی و با نظارت ویژه در عرصه خدمتگزاری به مردم شریف شهرستانهای آبادان و خرمشهر فعال ‌باشد.

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب ‌و کار منطقه آزاد اروند به هماهنگی‌های انجام شده برای تامین نیازهای بازار ماه مبارک رمضان نیز اشاره کرد و افزود: در کارگاه‌های بسته‌بندی گوشت، برنج، خرما و قند و شکر این منطقه کالا به ‌اندازه کافی وجود دارد و هیچ نگرانی برای تامین نیازهای بازار نداریم.