تمرکز بر جهش اقتصادی منطقه آزاد چابهار و بهرهمندی از ظرفیتهای سواحل مکُران
به گزارش اخبار مناطق آزاد، سعید محمد روز پنجشنبه (۲۵آذرماه) طی بازدیدی که به همراه محسن رضایی معاون اقتصادی رئیسجمهور از منطقه آزاد چابهار داشتند، بیان کرد: منطقه آزاد چابهار هم به لحاظ لجستیکی و هم به لحاظ ترانزیت یکی از نقاط بسیار مهم در بحث تنها بندر اقیانوسی و پایتخت دریایی کشور به شمار میرود.
وی افزود: باید از این ظرفیتها حداکثر استفاده را ببریم؛ چراکه ما ظرفیت توسعه زمینی و دریایی را با پاکستان داریم که میتوانیم پاکستان را یکی از کشورهایی با صادراتی بالا در نظر بگیریم.
سعید محمد اظهار داشت: امیدواریم با همکاری سایر دستگاهها و نهادهایی که مشغول کار اقتصادی در این مجموعه هستند، بتوانیم جهش اقتصادی را در منطقه چابهار رقم بزنیم.
به گفته مشاور رئیسجمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی، باید در کنار این اقدامات توجه ویژهای به وضعیت مردم چابهار هم داشته باشیم و برنامههایی را برای رفاه بیشتر مردم خصوصا در بحث حاشیهنشینی خواهیم داشت و در همین سفر تصمیماتی را در همین موضوعات خواهیم گرفت.
گفتنی است، محسن رضایی معاون اقتصادی رئیسجمهور و سعید محمد مشاور رئیسجمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی امروز پنجشنبه (۲۵آذرماه) با استقبال حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان، عبدالرحیم کُردی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، معاونان استاندار، فرمانداران و جمعی از مدیران، نخبگان و معتمدان وارد چابهار شدند.
براساس این گزارش، بازدید از چند واحد تولیدی و اقتصادی، اسکله بندر شهید بهشتی چابهار، حاشیهنشینی و بیمارستان چابهار، اسکله صیادی بریس و مجموعه پرورش میگوی گواتر شهرستان دشتیاری ازجمله برنامههای معاون اقتصادی و مشاور رئیسجمهور در سفر به چابهار و شهرستانهای حوزه سواحل مکُران است.
همچنین، معاون اقتصادی رئیسجمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در نشست کارگروه اقتصادی منطقه آزاد چابهار شرکت خواهند کرد.
لازم به ذکر است، چابهار که عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران را هم یدک میکشد و به آبهای آزاد بینالمللی متصل است، طی چند سال اخیر به دیاری ارزشمند برای ایران و سایر کشورهای منطقه تبدیل شده است؛ چراکه با موقعیت جغرافیایی خود میتواند برخی کشورهای همسایه و محصور در خشکی را از طریق دریا به دیگر نقاط دنیا ارتباط دهد. این ارتباط، از طریق شبکه لجستیکی به صورت زمینی و ترانزیت و خطوط ریلی، دریایی، هوایی و دریایی برقرار میشود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰