پنجشنبه / ۱۸ بهمن / ۱۴۰۳ Thursday / 6 February / 2025
×
مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: در منطقه آزاد قشم مجموعه‌ای از فعالیت‌ها در حوزه‌های مختلف ازجمله زیرساخت‌ها، حوزه خدماتی، اشتغال‌زایی، گردشگری، تولید و صادرات در حال اجراست که نشان می‌دهد فعالان اقتصادی در این جزیره از سمت واردات به سمت تولید کالا و صادرات آن تغییر جهت داده‌اند.
تغییر مسیر منطقه آزاد قشم از واردات به سمت تولید کالا

به گزارش اخبار آزاد مناطق، مرتضی بانک شامگاه چهارشنبه (۱۳شهریورماه) در پایان سفر یک روزه خود به جزیره قشم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در مناطق آزاد کشور تولید و اشتغال و فراهم کردن زیرساخت‌های مربوط به آن در حال انجام است که نشان می‌دهد این مناطق به سمت جایگاه اصلی خود نزدیک می‌شوند.

او افزود: امروز بیش از چهار هزار و ۵۰۰میلیارد ریال طرح به بهره‌برداری رسید که در اثر آن ۵۴۰فرصت شغلی ایجاد شد.

مشاور رئیس‌جمهور ادامه داد: طبق آمارهای تامین اجتماعی، در سال گذشته نیز ۱۳هزار شغل در منطقه آزاد آزاد قشم ایجاد شده بود.

مرتضی بانک تصریح کرد: هم‌اینک میزان مصرف سیگار در کشور ۷۴میلیارد نخ در روز است که با بهره‌برداری از طرح‌های امروز و با  طرح‌های توسعه‌ای که در برنامه‌های سازمان منطقه آزاد قشم قرار دارد، تا پایان سال آتی بیش از ۴۰درصد از نیاز کشور در قشم تولید می‌شود.

مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: بهره‌برداری از یک واحد تولید لوازم آرایشی و عطر نشان از آن دارد که مردم در تحریم‌های اقتصادی از واردات عبور کرده‌اند و به سمت رونق تولید ملی روی آورده‌اند.

گفتنی است، دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی روز چهارشنبه (۱۳شهریورماه) در یک سفر یک روزه، از هفت طرح در حال اجرا بازدید کرد و ۹طرح در حوزه‌های مختلف تولیدی و زیرساختی را مورد بهره‌برداری قرار داد.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰کیلومتر در سال‌های‌۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی، ازجمله هدف های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول‌۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده ‌است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *