تشویق سرمایهگذاران، مهمترین راهکار مقابله با جنگ اقتصادی
به گزارش اخبار آزاد مناطق، اکبر افتخاری به همراه اعضای کمیسیون تعیین ارزش افزوده ضمن دیدار با مدیرعامل و معاونین منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، از چند واحد تولیدی مستقر در این منطقه بازدید کردند و از نزدیک با مسائل و مشکلات آنان آشنا شدند.
در این دیدار، معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، تحریک و تشویق فعالان اقتصادی به سرمایهگذاری را یکی از راههای خروج کشور از شرایط بحرانی و جنگ اقتصادی کنونی دانست.
افتخاری گفت: نباید دقت بیش از حد در اجرای قوانین به گونهای باشد که برای سرمایهگذاران آزار دهنده شود و رقبت به سرمایهگذاری و فعالیتهای اقتصادی را از دست بدهند.
وی افزود: نباید در شرایط کنونی فشار مضاعفی را به بهانه اجرای قوانین به سرمایهگذاران وارد نماییم، اما این بدان معنا نیست که ما دقت در اجرای قوانین و مقررات را نادیده و یا از دست بدهیم. وی یکی از مسائلی که سرمایهگذاران با آن مواجه هستند را نوع نگاهی که سازمانهای دیگر به قوانین و مقررات دارند، عنوان کرد و از اعضای کمیسیون تعیین ارزش افزوده خواست تا در تغییر و یا اصلاح برخی از این دیدگاهها تلاش و همکاری لازم را با مجموعه مناطق داشته باشند.
معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: اجرای قوانین منحصر شده به بخشهای اقتصادی که کاملا عیان و شناسنامهدار هستند و فشار برخی قوانین فقط به دلیل اینکه این حوزه کاملا در دسترس هستند، به آنان وارد میشود؛ لذا باید کاری کرد که از مزیتها و ظرفیتهایی که در مناطق ایجاد گردیده به نحو احسن در رونق تولید استفاده شود و سرمایهگذاران را امیدوار نمود. گاها دیده شده است در یک بازدید از واحد تولیدی با حمایت اندک و حل مسئله کوچکی از آن واحد، شاهد بازگشت آن واحد به چرخه تولید و خدماترسانی بوده و با شتاب بیشتری به تولید و کارهای اقتصادی ادامه میدهد.
افتخاری ضمن یادآوری این موضوع که منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان یکی از بهترین و فعالترین مناطق ویژه اقتصادی کشور است، از زحمات مدیرعامل این منطقه ویژه تقدیر نمود و از مسئولین امر خواست تا در راستای پیشرفت و توسعه این منطقه و اخذ برخی مجوزات، همکاریهای لازم را انجام دهند.
در ابتدای این جلسه، سیدمهدی طباطبایی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان ضمن خوشآمد گویی به مهمانان، گزارشی از منطقه ویژه و پیشرفتهای حاصله ارائه نمود.
منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم، در محدودهای به وسعت ۲۰۰۰هکتار در ۱۸۵کیلومتری تهران در سال۱۳۷۶ به تصویب هیات وزیران رسید؛ این منطقه، به عنوان مهمترین منطقه ویژه اقتصادی که به مرکز سیاسی-اقتصادی کشور نزدیک است، در چهارراه جادههای ترانزیت، جاده ابریشم، مجاورت راهآهن سراسری و بزرگراههای اصلی شمال، جنوب، شرق و غرب ایران واقع شده است؛ لذا جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیج فارس به منظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز و منحصربهفرد داشته و قادر است نقش تعیین کنندهای در اقتصاد کلان کشور ایفا نماید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰