تدوین و ابلاغ ۱۵راهبرد اساسی منطقه آزاد اروند در سال تولید، پشتیبانیها و موانعزداییها
به گزارش اخبار آزاد مناطق، اسماعیل زمانی با اشاره به نامگذاری سال۱۴۰۰ توسط مقام معظم رهبری با عنوان «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» ضمن ارائه ۱۵راهبرد توسط سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: با ابلاغ این ۱۵راهبرد به معاونت سرمایهگذاری، امیدواریم شاهد رشد و تحقق شعار امسال در منطقه باشیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند ۱۵راهبرد در نظر گرفته شده را به شرح زیر برشمرد:
۱) افزایش قدرت خرید مردم با ایجاد فرصتهای شغلی جدید و رونق کسب و کارهای کوچک و مشاغل خانگی خصوصا در بخش اصناف، گردشگری و صنایع دستی.
۲) تاکید بر فعالسازی ظرفیتهای خالی، اسمی و بالقوه واحدهای صنعتی موجود و توسعه آنها.
۳) افزایش قدرت خرید مردم از طریق حذف واسطهها و کانالهای توزیع اضافی و عرضه مستقیم کالا از تولیدکننده به مصرفکننده.
۴) محور قرار دادن بخش خصوصی بالاخص اتاقهای بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرستانهای آبادان و خرمشهر جهت تشکیل میزهای خصوصی صنعت، اعزام و پذیرش هیات تجاری-صنعتی، برگزاری نمایشگاههای تخصصی و اعتماد به آنها.
۵) ایجاد مشوقهای جدید در سطح منطقه و استان ازجمله تقسیط و تخفیف ارزش اراضی صنعتی و ارائه پیشنهادات اجرایی مشوقهای تولیدی به دبیرخانه جهت تصویب در سطح ملی.
۶) تشکیل قرارگاه مرکزی جهش تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها با حضور مدیرعامل سازمان و معاونین مرتبط، فرمانداران شهرستانهای آبادان و خرمشهر و دستگاههای اجرایی مرتبط و همچنین روسای اتاقهای بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی دو شهرستان و روسای اتاقهای اصناف.
۷) تقویت کارگروههای تخصصی رفع موانع تولید شهرستانهای آبادان و خرمشهر و تشکیل کارگروه رفع موانع تولید استانی در منطقه با حضور استاندار و مدیران کل دستگاههای مرتبط.
۸) حمایت و کمک و پشتیبانی جهت کاهش قیمت تمامشده محصولات تولیدی در منطقه ازجمله کاهش هزینههای حمل و نقل، انبار اداری، انشعابات آب، برق، گاز، تلفن و…
۹) تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای کوچک و متوسط از طریق کمیته تسهیلات استان –کمکهای فنی و اعتباری استان و منابع داخلی سازمان.
۱۰) تکمیل و توسعه زیرساختهای مورد نیاز واحدهای صنعتی خصوصا شهرک صنعتی آبادان با مشارکت مدیریت شهرکهای صنعتی استان خوزستان.
۱۱) مدیریت واردات و جلوگیری از واردات بیرویه کالاهای مصرفی و تولید در داخل.
۱۲) حذف بروکراسی اضافی گمرکی واردات و حمایت حداکثری از ورود مواد اولیه و ماشینآلات مورد نیاز بخش تولید به صورت حمل یکسره به سایت صنعتی و کاهش تعرفههای تولید.
۱۳) تمرکز بر رفع موانع احصاء شده در قرارگاه مرکزی و تقویت نقش نظارتی جهت برخورد با اهمالکاری کارشکنیهای احتمالی خصوصا از طریق دستگاههای خدماترسان.
۱۴) همافزایی درون سازمانی، درون منطقه و درون استانی جهت رفع موانع و مشکلات واحدهای صنعتی.
۱۵) موانعزدایی از سر راه واحدهای صنعتی و سرمایهگذاران این یخش با استفاده از پتانسیل دستگاهها با رویکرد با برخورد با ترک فعل برخی از دستگاهها.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰