محمدولی روزبهان اظهار داشت: قیام علیه انحراف در رهبری و مدیریت جامعه از سوی امام حسین(ع)، بیانگر این واقعیت است که رهبر میتواند موجب تعالی جامعه شود و این اهمیت نقش مدیران را نشان میدهد، مدیرانی که قادرند زمینه تعالی و یا انحطاط مجموعهای را به وجود آورند.
وی مهمترین نقش مدیر را، نقش راهبری و رهبری عنوان کرد و اضافه کرد: رهبر تحولخواه و الهامبخش است و الهامبخشی را در خود و دیگران تقویت میکند؛ چنین مدیرانی محرک و شورآفرین بوده، فزونطلبی و اقناع نشدن از کسب موفقیتهای جدید کاری را سرلوحه برنامههای خود قرار میدهند.
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی با برشمردن ظرفیتهای متمایز منطقه متبوع خود در حوزههای مختلف، تصریح کرد: بخش اندکی از توانمندیهای بالقوه خود را تاکنون بالفعل نمودهایم و باید در مسیر رسیدن به وظایف خود در قبال مردم، وجدان و مهمتر از همه خدای خود جدیت بیشتری در اجرای امور و تحولگرایی در مدیریت داشته باشیم.
روزبهان افزود: برای رسیدن به تحول باید نیمه خالی لیوان را مورد توجه قرار دهیم و با پایش عملکرد خود طی پنج ماه گذشته، مداقه کنیم که برای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در منطقه چه کردهایم؟
وی خواستار رصد مستمر شرح وظایف و کارکردهای اقتصاد مقاومتی به منظور رفع مشکلات پیش روی پروژههای زیرساختی و طرحهای سرمایهگذاری بخش خصوصی از سوی بخشهای مختلف سازمان منطقه آزاد انزلی شده و گفت: حل مشکلات پروژههای زیرساختی بزرگ سازمان، برنامهریزی و کنترل منابع جدید درآمدی سازمان همچون حضور در بورس برای جذب منابع مالی و برگزاری نشستهای هفتگی جهت بررسی چالشها، فرصتها و راهکارهای برونرفت از مسائل پیش روی هر حوزه، اولویتهای کاری سازمان منطقه آزاد انزلی تا پایان سال جاری است.
گفتنی است، در ابتدای این نشست، معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد انزلی گزارشی از شاخصهای اقتصاد مقاومتی و برنامههای راهبرد جهش تولید سازمان را ارائه نمود.
دیدگاهتان را بنویسید