تحقق طرحهای توسعهای فرودگاه بین المللی آیتالله جمی(ره) آبادان
به گزارش اخبار آزاد مناطق، موعود شمخانی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: توسعه زیرساختها، تجهیزات و امکانات رفاهی به عنوان اصلیترین دغدغه سازمان منطقه آزاد اروند در فرودگاه بینالمللی آیتالله جمی(ره) آبادان مورد توجه قرار گرفت که در همین راستا همزمان با انجام سایر طرحهای عمرانی در این فرودگاه، به صورت مشارکتی نیز ترمینال جدید مسافری احداث و ترمینال قبلی نیز نوسازی شد.
وی با اشاره به اختصاص هزار و ۱۰۰میلیارد ریال اعتبار برای احداث سالن شماره۲ فرودگاه آبادان گفت: پیشبینیهای اولیه در ساخت فرودگاه آبادان براساس کاربری فرامنطقهای بود که در همین راستا انعقاد تفاهمنامه مشارکتی ۵۰درصدی بین سازمان منطقه آزاد اروند و شرکت فرودگاهی کشور، ترمینال جدید مسافری این فرودگاه به شکل کاملا مدرن احداث و آماده بهرهبرداری شد.
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به اختصاص اعتبار ۳۰میلیارد ریالی جهت خرید دستگاه ILSدر فرودگاه آبادان اذعان نمود: در سال۹۲ هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند در بدو ورود، نخستین چک خود را جهت تجهیز فرودگاه آبادان و خرید دستگاه ILSبرای پیشگیری از لغو پروازها در هنگام گرد و خاک و دیگر شرایط نامساعد جوی صادر کرد، چراکه یکی از نقصهای اساسی فرودگاه آبادان به شمار میرفت.
شمخانی مساحت ترمینال دوم فرودگاه آبادان را هفت هزار و ۲۰۰متر عنوان کرد و گفت: با توجه به انجام تعهدات سازمان منطقه آزاد اروند و تکمیل عملیات ساختمانی، این سالن هماکنون آماده بهرهبرداری است تا به ظرفیت فرودگاه اضافه شود.
وی تصریح کرد: با جداسازی پروازهای خارجی در ترمینال قدیم علاوه بر افزایش کارایی و تسهیل خدمات به مسافران، امکان ارائه خدمات کارگو و پروازهای همزمان بیشتر نیز فراهم میشود و این فرودگاه نقش بارزی در صنعت حمل و نقل هوایی کشور ایفا خواهد کرد.
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به نیاز ترمینال باری در فرودگاه آبادان تصریح کرد: با توجه به نیاز مبرم فرودگاه بینالمللی آیتالله جمی(ره) آبادان ترمینال باری با اعتبار ۶۰میلیارد ریال به صورت مشارکتی با شرکت فرودگاهی کشور در این فرودگاه احداث شد.
شمخانی افزود: مساحت خالص ترمینال جدید ۷۲۰۰مترمربع، شامل یک فضای مرکزی و دو گوشواره شرقی و غربی است که هسته مرکزی در راستای سالن اصلی و گوشواره ها به ترتیب برای فضاهای اداری و خدماتی(کافی شاپ و رستوران) در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به ساماندهی فضای سبز فرودگاه آبادان گفت: ۱۸ الی ۲۰هکتار فضای سبز در حالی ساماندهی شد که سالها برای این ساماندهی بین فرودگاه و شهرداری آبادان اختلاف بود و اکنون بعد از ساماندهی این فضای سبز، ورودی شهر از مسیر هوایی برای مسافران جذابتر به نظر میرسد.
معاون فنی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد اروند در پایان با تاکید بر لزوم توجه به توسعه فرودگاه آبادان گفت: این سازمان بعد از شش سال، تمامی برنامههای خود در راستای توسعه فرودگاه بینالمللی آیتالله جمی(ره) آبادان را اجرایی کرده است و بعد از افتتاح ترمینال جدید، وارد فاز نگهداری و بهرهبرداری خواهیم شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰