تجلیل از ۸شرکت برتر حوزه پژوهش و فناوری جزیره قشم
به گزارش اخبار آزاد مناطق، در این مراسم که به مناسبت هفته پژوهش برگزار گردید، با حضور حمیدرضا مومنی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، صالح دریانورد رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی هرمزگان و جمعی از مدیران قشم، از ۸شرکت برتر حوزه پژوهش و فناوری مستقر در پارک زیستفناوری خلیجفارس تقدیر به عمل آمد.
رئیس پارک زیستفناوری خلیجفارس (قشم) در این مراسم گفت: پژوهش براساس حقیقتجویی و پرسشگری شکل میگیرد و انسان را به سمت جستجو سوق میدهد و این حس باید در همه انسانها تقویت شود و البته فناوریهایی که بر پایه پژوهش ایجاد میشوند، زمینهساز ارتقا و بهبود کیفیت زندگی انسانها و پیشرفت کشورها هستند.
محمد شریف رنجبر ادامه داد: جمع شدن افراد صاحب ایده باعث همافزایی و تقویت اقتصاد متکی بر بیوتکنولوژی و فناوریهای جدید است و قشم به دلیل ظرفیتهای زیستی بالا، فرصت مناسبی برای تقویت اقتصاد خود مبتنی بر بیوتکنولوژی و گردشگری است.
وی اضافه کرد: مجموعه پارک زیستفناوری خلیجفارس (قشم) در راستای عمل به اهداف و ماموریتهای خود، افراد صاحب ایده و فناوران را جمعآوری کرده و با در اختیار قرار دادن امکانات و فضای پژوهشی به ایشان برای تقویت اکوسیستم فناورانه تلاشهایی را آغاز کرده است که به مرور شاهد به نتیجه رسیدن آنها هستیم.
رئیس پارک زیستفناوری خلیجفارس (قشم) در پایان از حمایتهای صورت گرفته از سوی سازمان منطقه آزاد قشم تقدیر نمود و تصریح کرد: بیوتکنولوژی در جایی که تنوع زیستی بالایی داشته باشد، موفق است و جزیره قشم نیز این ظرفیت را داراست.
براساس این گزارش، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان نیز در این جلسه گفت: یک نگاه ساده و مقایسه وضعیت امروز با گذشته، نشان میدهد که طی سالهای گذشته با حمایتهای خوب صورت گرفته از سوی مجموعه سازمان منطقه آزاد قشم و سایر دستگاهها، پیشرفتهای بسیار خوبی در حوزه فناوری و پژوهش در جزیره قشم اتفاق افتاده است.
صالح دریانورد با قدردانی از حمایتها و برنامههای سازمان منطقه آزاد قشم در جهت ایجاد توسعه متوازن در تمام نقاط جزیره قشم، ادامه داد: باوجود شرایط سخت و دشواریهای اقتصادی کشور طی سالهای گذشته، دستاوردهای خوبی در حوزههای عمرانی، زیرساختی، گردشگری و… در جزیره قشم حاصل شده است.
وی با بیان اینکه موضوع پژوهش و فناوری در همه کشورها دارای اهمیت است، افزود: در شرایط امروز کشور و با توجه به تحریمهای ظالمانه علیه اقتصاد کشورمان، موضوع پژوهش و تقویت واحدهای دانشبنیان و فناور برای تقویت و مقاومسازی زیرساختهای اقتصادی کشور دارای اهمیت ویژه و بالایی خواهد بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان تصریح کرد: با حمایت از واحدهای دانشبنیان، فناور و پژوهش محور میتوان قدمهای مهمی در راستای داخلی سازی، خودکفایی در تولید و ارائه خدمات کاربردی و بهتر برداشت.
به گفته دریانورد؛ پارک زیستفناوری خلیجفارس (قشم) با جمع کردن صاحبان ایده و همافزایی توان و ظرفیت این مجموعهها، حرکت پرشتابی را در مسیر توسعه و بسترسازی برای استفاده از توان واحدهای فناور و دانشبنیان فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه اقتصادی کردن نتایج پژوهشهای عملی کمک به اقتصادی ملی است، خاطرنشان کرد: با ممارست و تلاش مستمر پژوهشگران، بسیاری از ایدههای فناورانه و دانشبنیان امروز دارای ظرفیتهای اقتصادی خوبی شدهاند و در عمل موجب تقویت، توانمندسازی و افزایش تابآوری اقتصاد کشور گردیدهاند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان در پایان با قدردانی از حمایتهای بیدریغ صورت گرفته از سوی سازمان منطقه آزاد قشم از مجموعه پارک زیستفناوری خلیجفارس (قشم) بیان کرد: با توصیه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و در راستای همافزایی و حمایت از مجموعه پارک زیستفناوری کمکهای بودجهای برای سال آینده لحاظ شده که میتواند زمینهساز شکوفایی و بیشتر واحدهای فناور مستقر در این مجموعه باشد.
همچنین مدیر مرکز بینالمللی رشد منطقه آزاد قشم نیز در بخش دیگری از این مراسم اظهار کرد: مطابق ماموریتها و اهداف پیشبینیشده در سازمان منطقه آزاد قشم پژوهش و تمامی برنامههای پژوهشی و فناورانه باید در راستای اهداف عالی سیاستهای اقتصاد مقاومتی و باهدف ارتقا سطح خدمات و ظرفیتهای اقتصادی منطقه باشد.
کمال بیرامیان با بیان اینکه جهش تولید بدون پژوهش امکانپذیر نیست، ادامه داد: پژوهش یکی از مولفههای اصلی موردنظر برای اجرایی شدن جهش تولید است و در فضای امروز اقتصاد کشور باید حلقه واسطه میان پژوهش و تولید مشخص و تعریف گردد.
وی تصریح کرد: برنامهریزیهای خوبی در راستای همافزایی میان پژوهش و بازار صورت گرفته است و امیدوار هستیم با شبکهسازی صورت گرفته برای ارتباط میان تولیدکنندگان فناور و شبکههای بازاریابی، اقدامات خوبی در برای حمایت و پشتیبانی از بخش تولید اجرایی شود.
مدیر مرکز بینالمللی رشد قشم افزود: این مرکز در راستای ارتقا و توسعه زیرساختها و همچنین حمایت از فعالیتها و ایدههای کارآفرینی در ردههای سنی پایه، از مدتی قبل تفاهمنامهای را با آموزش و پرورش برای شناسایی دانشآموزان مستعد و صاحب ایده اجرایی کرده است.
به گفته بیرامیان، در آینده نزدیک اولین دوره طرحهای کسب و کار و ایدههای کارآفرینی در راستای اهداف برنامهریزی شده توسط سازمان منطقه آزاد قشم برای تقویت و توسعه سهم ساکنان و جوامع محلی از فعالیتهای اقتصادی و کسب ثروت از واحدهای فناور و دانشبنیان در جزیره اجرایی خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به ظرفیتهای ویژه جزیره قشم، خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای ویژه جهت حمایت از کسب و کارهای فناور و دانشبنیان در این منطقه، توسعه ظرفیتهای اقتصاد دریامحور و بر پایه زیستفناوری دریا و همچنین ایدههای مرتبط با حوزههای صنعت نفت، پتروشیمی و انرژی در جزیره قشم خواهد بود.
در پایان این مراسم به پاس حمایتهای صورت گرفته، از حمیدرضا مومنی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، صالح دریانورد رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هرمزگان و سیدناصرالدین رضوی مشاور اقتصادی پارک زیستفناوری خلیجفارس (قشم) با اهدای لوح یادبود، قدردانی صورت گرفت.
گفتنی است، نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای فناور و دانشبنیان مستقر در پارک زیست و فناوری خلیجفارس (قشم) نیز در مکان این پارک مورد بازدید مسئولان و شرکتکنندگان قرار گرفت.
لازم به ذکر است، شرکتهای برتر حوزه پژوهش و فناوری پارک زیستفناوری خلیجفارس (قشم) در حوزه تولید و تعمیر تجهیزات پزشکی، تکثیر و فرآوری ریز جلبک، زیستفناوری جلبکها، تولید محصولات آرایشی و بهداشتی، شیلات و آبزیپروری فعالیت میکنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰