تبدیل جزیره قشم به الگوی موفق توسعه ایران اسلامی در جهان
به گزارش اخبار مناطق آزاد، افشار فتحالهی در جلسه دیدار با اعضای شورای فرهنگ عمومی با اشاره به فرهنگ اصیل مردم جزیره قشم اظهار کرد: موضوعی که قشم را به الگویی نمونه تبدیل میکند، حفظ اصالت فرهنگی در عین توسعه اقتصادی واقع شده در این منطقه است.
وی ضمن برشمردن بخشی از ظرفیتهای جغرافیایی و منطقهای جزیره قشم عنوان کرد: تنوع ادیان و فرهنگها در قشم به همراه پیشرفتهای اقتصادی اخیر، نیاز به مدیریت مباحث فرهنگی را بیش از پیش محرز میسازد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به ظرفیت گردشگری خانوادگی در این جزیره اشاره کرد و افزود: حوزه فرهنگ غالبترین حوزه موردتوجه و دست نخورده این منطقه است که باعث گسترش گردشگری خانوادگی در قشم شده است.
فتحالهی همچنین از جشنواره شهریما به عنوان ظرفیتی برای معرفی دستاوردهای جامعه محلی قشم یاد کرد و اذعان داشت: این رویداد محلی برای ارائه تولیدات مردم و مکانی برای جلب و حضور خانوادهها به عنوان بازدیدکننده است و توسعه این فرهنگ مردمی برای ما بسیار اهمیت دارد.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پایان از اعضای شورای فرهنگ عمومی خواست تا با بازدید از پتانسیلهای موجود جزیره و جامعه محلی، در تدوین یک سند فرهنگی براساس سنتهای بومی و تلفیق با دانش روز با مجموعه سازمان همراهی کنند.
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد قشم:
جزیره قشم کانون تمدن خلیجفارس
همچنین، عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد قشم در این جلسه ضمن تقدیر از حضور اعضای شورای فرهنگ عمومی و نخبگان کسب و کارهای خلاق و استارتاپی کشور، بیان داشت: تجربه ایدهها به شکلهای صنایع خلاق یا صنایع قابل تعمیم به حوزه بینالملل، یکی از علایق فعالان حوزه استارتاپ است.
عادل پیغامی ادامه داد: قشم میتواند به کانون تمدن خلیجفارس تبدیل شود و برای رسیدن به این هدف، ایجاد روابط تعاملی بین سازمان منطقه آزاد قشم، وزارت فرهنگ و ارشاد و بخش خصوصی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
در ادامه این جلسه، اعضای شورای فرهنگ عمومی باتوجه به بازدیدهایی که با همراهی مدیریت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سازمان منطقه آزاد قشم از سایت گردشگری جزایر ناز و جزیره هنگام داشتند، درخصوص نقطهنظرات خود به گفتوگو پرداختند و خواستار دادههای منطبق بر ساختار جامعه محلی به همراه اولویتبندیهای سازمانی به منظور طراحی ایدههای نو در حوزه فرهنگ شدند.
گفتنی است، توجه به کودک و نوجوان به عنوان یک سرمایه استراتژیک، استفاده از ظرفیت رویدادها برای تولید یک جریان اقتصادی و ظرفیتسنجی قشم برای رسیدن به یک طرح طبقهبندی شده، از موضوعات دیگری بود که از سوی اعضای شورای فرهنگ عمومی به بحث و گفتوگو گذاشته شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰