پنجشنبه / ۹ اسفند / ۱۴۰۳ Thursday / 27 February / 2025
×
مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: فردا پنجشنبه (5فرودین1400) ۳۹طرح سرمایه‌گذاری صنعتی، انرژی، گردشگری و کشاورزی با حضور رئیس‌جمهور به صورت ویدئوکنفرانسی به بهره‌برداری خواهد رسید.
بهره‌برداری از ۳۹طرح سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با حضور رئیس‌جمهور

به گزارش اخبار آزاد مناطق، حمیدرضا مومنی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما افزود: این طرح‌ها با سرمایه‌گذاری ۵هزار و ۸۰۰میلیارد تومانی و ۲۰میلیون دلاری دولت و بخش خصوصی در سه مناطق آزاد ارس، کیش و قشم و همچنین منطقه ویژه سلفچگان به بهره‌برداری می‌رسد و برای بیش از ۵هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد نمود.

وی افزود: در منطقه آزاد ارس ۱۸طرح زیربنایی و تولیدی و واحد تولید سازه‌های گلخانه‌ای با سرمایه‌گذاری ۱۳۰میلیارد تومانی دولت و هزار و ۲۸میلیارد تومانی بخش خصوصی به بهره‌برداری می‌رسد که واحد تولید سازه‌های فولادی گلخانه‌ها، انواع موتور‌های پمپی و وان‌های فلزی صنعتی و پرده‌های نایلونی گلخانه‌ای و لوله‌های پلی‌اتیلن، واحد تولیدی کاغذ مخصوص ساخت صافی با ظرفیت ۱۵هزار تن، واحد تولید منسوجات بی‌بافت به رو مذاب اسپان باند به ظرفیت ۹هزار تن و واحد ۱۱۰هزار تنی تولید انواع قیر و تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی ارس از مهم‌ترین طرح‌های این منطقه است.

مشاور رئیس‌جمهور اظهار داشت: در منطقه آزاد کیش نیز پارک زمستانی پنگوئن در مساحت ۸هزار و ۴۸۲مترمربع شامل یخ‌نوردی، سورتمه، تیوپ‌سواری و ریل گلایدر و همچنین برج ساحلی با ۱۴۷واحد و در زمینی به مساحت ۳۳هزار مترمربع با ۹۳۰میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به بهره برداری می‌رسد و برای ۲۳۰نفر شغل ایجاد خواهد شد.

مومنی ادامه داد: در منطقه آزاد قشم هم مجتمع اداری تجاری معراج در ۷طبقه و ۲۲هزار مترمربع زیربنا، سایت تولید و تعمیر شناور‌های تا هزار تن، سامانه پایش تصویری رانندگی و نظارتی و توسعه اسکله بهمن و همچنین دو مجتمع اقامتی و تفریحی و یک مجتمع مسکونی با هزار و ۴۵میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دولتی، ۲۰میلیون دلار و ۲هزار و ۱۱۵میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به بهره‌برداری می‌رسد که برای ۴هزار و ۱۲۲نفر نیز شغل ایجاد خواهد کرد.

مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی همچنین درخصوص مهم‌ترین طرح‌هایی که در منطقه ویژه سلفچگان به بهره برداری خواهد رسید بیان داشت: طرح‌های تولید کنسانتره خوراک دام، طیور و آبزیان و انواع مکمل خوراکی به ظرفیت ۳۵هزار تن، طرح تولید مودم رایانه، انواع تلویزیون رنگی و دستگاه‌های استخراج رمزارز به ظرفیت ۱۲۰هزار دستگاه، واحد تولیدی لباس فرم و مجلسی به ظرفیت ۱۶۰هزار دست، واحد تولیدی انواع کیک و بیسکوییت به ظرفیت ۶هزار تن و واحد تولیدی انواع فرز دستی، ماشین فرز، دریل قابل حمل و دریل پیچ گوشتی با ظرفیت تولید سالانه ۴۷۰هزار دستگاه از طرح‌هایی است که در منطقه ویژه سلفچگان با سرمایه‌گذاری ۴۸میلیارد تومانی و ۴۰۰هزار دلاری بخش خصوصی به بهره‌برداری می‌رسد و برای ۱۸۰نفر شغل ایجاد می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *