به گزارش اخبار مناطق آزاد، حجتالله عبدالملکی در این نشست، از ایران به عنوان یکی از بهترین کشورهای دنیا برای سرمایهگذاری نام برد و افزود: ما برای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی عنوان «مناطق آزاد ایران، بهشت سرمایهگذاری» را قرار دادیم؛ چراکه هزینههای تولید، زمین، نیروی انسانی، انرژی و هزینههای دسترسی به مواد اولیه در این مناطق بسیار پایین است و عمدتا از زیرساختهای مناسبی برخوردار هستند که علاوهبر بازارهای داخلی به بازارهای جهانی نیز دسترسی دارند.
وی به ۶۰۰بسته سرمایهگذاری در مناطق آزاد اشاره کرد و افزود: با وجود این مزیتها، سودآوری در این مناطق بسیار بالا است؛ هدف ما هم از تهیه این بستهها سهولت کار سرمایهگذار است. در نظر داریم با تصویرسازی مناسب از کل کشور خصوصا مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و تامین زیرساختهای مناسب، این مناطق را به موتور محرک اقتصاد کشور تبدیل کنیم.
مشاور رئیسجمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری سایر دستگاههای اجرایی، موانع و مشکلات موجود را مرتفع و فضای کسبوکار را برای حضور سرمایهگذاران داخلی و خارجی بهبود ببخشیم.
رئیس کل سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران:
همچنین، معاون وزیر و رئیس کل سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران در این نشست گفت: با تولید بستههای سرمایهگذاری چند گام بزرگ در مناطق آزاد کشور برداشته شده است. صدور مجوزهای بینام کمک میکند سرمایهگذار در کمترین زمان و با حداقل بروکراسی اداری مواجه باشد.
علی فکری به مدل سرمایه در دنیا اشاره کرد و افزود: در دنیا، سرمایه به عنوان ذخایر ارزی کشورها محسوب میشود و با سرمایهگذاری شرکتهای چندملیتی در جهان در زنجیرههای ارزش قرار میگیرند.
وی اظهار داشت: برای ورود سرمایه به کشور و جذب متقاضی برای بستههای سرمایهگذاری نیازمند رفع ممنوعیتهای صادراتی متعدد برای سرمایهگذاران خارجی هستیم.
معاون وزیر و رئیس کل سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران بر لزوم ایجاد زنجیرههای ارزش در مناطق تاکید کرد و گفت: باید نسبت پروژهها در هر منطقه نسبت به سایر مناطق مشخص شود و اینکه در چه زنجیره ارزشی قرار دارند تا بتوانیم در صورت نیاز سرمایه را از منابع داخلی تامین کنیم.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاون علمی، فناوری و اقتصادی رئیسجمهور:
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاون علمی، فناوری و اقتصادی رئیسجمهور نیز در این نشست گفت: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در حوزههای فناوری از ظرفیتهای خوبی برخوردار هستند که میتوانیم برای جذب سرمایهگذاری در کشور از این ظرفیتها استفاده کنیم.
کاشفی پیشنهاد داد: با وجود اکوسیستم فعال مهاجران کشور افغانستان در ایران که دارای سرمایههای خرد هستند میتوانیم از این سرمایهها به صورت تجمیع شده در یک پروژه سرمایهگذاری در مناطق آزاد و ویزه اقتصادی استفاده کنیم.
نماینده مردم تبریز و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی:
نماینده مردم تبریز و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست به جذب سرمایهگذار داخلی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اشاره کرد و گفت: با توجه به خروج سرمایهگذاران داخلی از کشور و تمایل به سرمایهگذاری در سایر کشورها لازم است در کنار جذب سرمایهگذاران خارجی، مشوقهایی برای حضور سرمایهگذاران داخلی فراهم کنیم تا هم از خروج ارز از کشور جلوگیری شود و هم شاهد حضور هرچه بهتر سرمایهگذاران داخلی در این مناطق باشیم.
روحالله متفکرآزاد اظهار کرد: اراده نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای کمک به جذب سرمایهگذاران در کشور است و تلاش میکنیم با شناسایی و اصلاح قوانین موجود راه را برای حضور سرمایهگذاران در کشور هموار کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید