بازدید معاون اقتصادی دبیرخانه شورایعالی از منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان
به گزارش اخبار آزاد مناطق به نقل از فرینا، احمد جمالی و هیات همراه با همراهی مدیرعامل و معاونین منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان از پنج واحد تولیدی در زمینههای مختلف بازدید به عمل آوردند و از نزدیک با چالشها، موانع و مشکلات مختلف کارآفرینان این منطقه آشنا شدند.
در ادامه این بازدید، جهت هماندیشی و بررسی راهکارهای موجود برای برطرف نمودن این موانع با حضور تعدادی از نمایندگان واحدهای تولیدی، معاونین و مدیران منطقه ضمن طرح و تبیین مشکلات و استماع نقطه نظرات مدیران واحدهای تولیدی که از پیش به صورت مکتوب موارد خود را به مدیران منطقه منعکس کرده بودند، تمامی راههای موجود برای حل مشکلات بررسی و پیشنهادات مناسبی در این باره از سوی معاون اقتصادی دبیرخانه و هیات همراه مطرح گردید.
معاون اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ضمن اشاره به علل وجود مشکلات کنونی که در بسیاری از موارد ناشی از تحریمها، کمبود نقدینگی واحدهای تولیدی و دیگر موارد میباشد، با اشاره به دو مسئله واحدهای تولیدی، در زمینه رفع تعهدات ارزی تولیدکنندگان و سامانه اینترنتی مربوط به مناطق، تلاش مجموعه دبیرخانه شورایعالی مناطق را در ماههای اخیر، حل این دو مورد خصوصا در کنار سایر مشکلات تا حصول نتیجه مطلوب دانست.
احمد جمالی همچنین بر استمرار برگزاری این قبیل بازدیدها و جلسات با زمانبندی مناسب و با حضور تمامی مدیران مربوطه تاکید نموده و در پایان ابراز امیدواری کردند، در اسرع وقت راهکارهای پیشنهادی فعالان اقتصادی و مدیران در قالب بستههای کوتاه مدت و میان مدت تهیه، تدوین، ابلاغ و پیگیری گردد.
در آغاز این جلسه نیز سیدمهدی علیزاده طباطبایی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان ضمن تشکر از حضور معاون اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی و هیات همراه در این منطقه ویژه اقتصادی گفت: سرکشی از تولیدکنندگان، باعث میگردد تا مسئولان از نزدیک با مشکلاتی که بر سر راه تولید وجود دارد آشنا شوند و امروز دیدم که بسیاری از موارد در بازدید از پنج واحد تولیدی در محل بازدید برطرف و یا راهکار مناسب برای آنها ارائه داده شد.
گفتنی است، منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم، در محدودهای به وسعت ۲۰۰۰هکتار در ۱۸۵کیلومتری تهران در سال۱۳۷۶ به تصویب هیات وزیران رسید. این منطقه، به عنوان مهمترین منطقه ویژه اقتصادی که به مرکز سیاسی-اقتصادی کشور نزدیک میباشد، در چهارراه جادههای ترانزیت، جاده ابریشم، مجاورت راهآهن سراسری و بزرگراههای اصلی شمال-جنوب، شرق-غرب ایران واقع شده است؛ لذا جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیج فارس به منظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز و منحصربهفرد داشته و قادر است نقش تعیین کنندهای در اقتصاد کلان کشور ایفا نماید.
لازم به ذکر است، تاکنون ۱۵۳واحد صنعتی و تجاری در این منطقه پروانه بهرهبرداری دریافت نمودهاند که ۱۴۱واحد فعال و این رقم نمایانگر فعالیت ۹۲درصد از واحدهای دارای پروانه بهرهبرداری منطقه است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰