چهارشنبه / ۱۷ بهمن / ۱۴۰۳ Wednesday / 5 February / 2025
×
امام‌جمعه موقت تهران در سفر به منطقه آزاد انزلی و با حضور در مراسم پایان دوره پایوران در مرکز آموزشی باقرالعلوم‌(ع) نیروی دریایی راهبردی، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان در جمع مقامات نظامی نیروی دریایی گفت: امروزه به فضل خداوند متعال و عزم و اراده راسخ نیروهای نظامی، شاهد آن هستیم که کیلومترها در دریاهای آزاد امنیت برای کشتی‌های تجاری کشورمان فراهم شده و در آب‌های سرزمینی نیز اجازه نمی‌دهند تا دشمنان دست‌درازی به تمامیت مرزی کشور داشته باشند.
ایران سرزمینی استراتژیک و مرکز اقتدار و امنیت در منطقه است

به گزارش اخبار مناطق آزاد، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد با اشاره به دستاوردهای نظامی به دست آمده در عرصه‌های مختلف بیان کرد: اگرچه ایران اسلامی در سخت‌ترین شرایط تحریم‌های دشمنان قرار دارد، اما با همه مشقت‌ها ملت ایران بر فراز قله‌های اقتدار ایستاده و با تکیه بر دانش بومی، آسمان ایران به گنبد آهنین تبدیل شده است؛ نیروی زمینی استوار همچون کوه بر قله‌های افتخار قرار گرفته و سپاه پاسداران و فراجا همراه با ارتش برای خلق امنیت ایفای نقش می‌کنند.

امام‌جمعه موقت تهران در پایان، ایران را کشوری دارای موقعیت ممتاز ژئوپلیتیک دانست و تاکید کرد‌: ایران سرزمینی استراتژیک و نقطه اقتدار و امنیت در منطقه بوده و قطعا با حمایت جوانان و اعتماد بیش از پیش به چهره‌های علمی می‌توانیم در همه ابعاد خصوصا اقتصادی و نظامی، مرزهای موفقیت را فتح نماییم.

لازم به ذکر است، در ادامه این مراسم یگان‌های حاضر در میدان مقابل جایگاه رژه رفته و از ۶فرمانده و پایور نمونه با اهدای سردوشی و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *