به گزارش اخبار مناطق آزاد، ابراهیم جلیلی گفت: یک تفاهمنامه همکاری با اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق برای گسترش فعالیتهای تجاری و سرمایهگذاری و یک تفاهمنامه همکاری نیز با شرکت پارس رستاک برای برگزاری رویداد تجاری مشترک با اقلیم کردستان در این نمایشگاه امضاء شد.
وی، از تفاهم با اتاق بازرگانی حلبچه به منظور جذب سرمایه و توسعه صادرات محصولات منطقه نیز خبر داد و اضافه کرد: امضای تفاهم همکاری با اتاق صنایع موصل برای سرمایهگذاری در بخش صنعت و معدن و امضای تفاهمنامه با گروه صنعتی البرز برای سرمایهگذاری و تولید محصولات پلیمری مخابراتی و الکتریکی از دیگر دستاوردهای این نمایشگاه بود.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری و توسعه ماکو همچنین از عقد تفاهمنامه شرکت سرمایهگذاری و توسعه ماکو با شرکت سامسون برای همکاریهای عمرانی و تجاری خبر داد و اظهار داشت: یک تفاهمنامه نیز با شرکتauxiliary کمپانی برای احداث مجموعه لجستیکی محصولات نفتی در منطقه آزاد ماکو بین طرفین به امضاء رسید.
دیدگاهتان را بنویسید