پنجشنبه / ۹ اسفند / ۱۴۰۳ Thursday / 27 February / 2025
×
مشاور رئيس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاري-صنعتي و ویژه اقتصادی کشور با اشاره به مشکلات متعدد چابهار درخصوص کمبود امکانات بهداشتی و درمانی، گفت: در صورت همکاری وزارت بهداشت، سازمان منطقه آزاد چابهار بیمارستان 540تختخوابی این شهرستان را احداث می‌کند.
آمادگی سازمان منطقه آزاد چابهار جهت احداث بیمارستان ۵۴۰تختخوابی منطقه

به گزارش اخبار مناطق آزاد، سعید محمد در جلسه کارگروه اقتصادی سیستان و بلوچستان که با حضور محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس‌جمهور در محل فرمانداری چابهار برگزار شد؛ اظهار داشت: چابهار با وجود داشتن موقعیت مهم اقتصادی، تجاری و گردشگری، نیازمند زیرساخت‌های لازم در موضوعات بهداشتی، ساماندهی‌حاشیه‌نشینی و رفع دوگانگی مدیریتی است.

وی گفت: این آمادگی را داریم که با احداث بیمارستان ۵۴۰تختخوابی چابهار، این منطقه آزاد را به هاب و مرکز سلامت تبدیل کنیم.

مشاور رئیس‌جمهور بیان داشت: اهمیت منطقه آزاد چابهار و سواحل بکر آن بر کسی پوشیده نیست و برای همین رهبر معظم انقلاب هم تاکید زیادی بر توسعه سواحل مکُران و زیرساخت‌های آن دارند.

سعید محمد افزود: در طول ۲ماه گذشته مسائل و مشکلات مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را پیگیری و نخستین کارگروه ویژه مناطق آزاد را با حضور رئیس‌جمهور برگزار کردیم و تاکید زیادی بر اجرایی شدن کامل قوانین و مقررات مناطق آزاد ازجمله ماده‌۶۵ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور شده است و دستورات مهمی در این خصوص صادر گردید.

وی با اشاره به اینکه حکمرانی در مناطق آزاد دوگانه است و باید این مسئله هر چه سریع‌تر مرتفع شود تا شاهد توسعه بهتر مناطق آزاد در تمامی زمینه‌ها باشیم، افزود: مزیت هر یک از مناطق آزاد رقابتی و ظرفیت مهمی دارند که توجه به آنان می‌تواند ایجاد اشتغال و افزایش تولید شود.

 

منطقه آزاد چابهار دارای مزیت رقابتی مناسبی نسبت به سایر مناطق آزاد

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: توسعه صادرات و توجه به گردشگری مورد تاکید است و برنامه‌های مهمی در سال‌۱۴۰۱ برای تامین زیرساخت‌های برق، آب، راه و اینترنت و سایر موارد داریم و به این اهداف دست پیدا خواهیم کرد.

سعید محمد افزود: تکمیل راه‌آهن، جاده‌ها و زیرساخت‌ها می‌تواند به توسعه بندر چابهار کمک کند و شاهد رونق و ترانزیت کالا خواهیم بود.

وی ادامه داد: ۱۶۰فرصت سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد در سایت دبیرخانه بارگذاری شده است و با اطلاعات و آمار کامل در دسترس مردم قرار دارد تا شاهد سرمایه‌گذاری و حضور فعالان اقتصادی باشیم.

مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی در پایان با بیان اینکه بندرشهید بهشتی با تکمیل راه‌آهن معنا پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: با ساخت راه‌آهن، این منطقه از بن‌بست خارج و حمل‌و‌نقل و ترانزیت آن رونق بیشتری پیدا می‌کند.

گفتنی است، محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس‌جمهور و سعید محمد مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و وژه اقتصادی با استقبال حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان، عبدالرحیم کُردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، معاونان استاندار، فرمانداران و جمعی از مدیران، نخبگان و معتمدان وارد شهرستان چابهار شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *