آغاز توسعه ظرفیت گردشگرپذیری بندر شهید ذاکری جزیره قشم
به گزارش اخبار مناطق آزاد، افشار فتحالهی در این مراسم اظهار داشت: با اجرای این توافقنامه توسط سازمان بنادر و کشتیرانی، توسعه بندر شهید ذاکری با ایجاد موجشکن جدید، لایروبی و امکان ایجاد اسکلههای بیشتر با عمق بهتر فراهم میشود.
وی ادامه داد: همچنین در آینده نزدیک علاوهبر خدماترسانی بهتر، شاهد پهلوگیری شناورهای مسافری بزرگتر و در نتیجه افزایش گردشگرپذیری قشم از طریق این بندر مسافری خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: کنترل ترافیک دریایی مربوط به شناورهای مسافری و همچنین کشتیهای تجاری عبوری از تنگه هرمز و همچنین بررسی شرایط ایمنی و سنجش آلودگیهای دریایی، از موارد مهم دیگری است که با انجام این توافقنامه اجرایی میشود.
فتحالهی با اشاره به اینکه اجرای توافقنامه آغاز فصل جدید همکاریها میان سازمان منطقه آزاد قشم و سازمان بنادر و کشتیرانی است، اذعان نمود: درحال حاضر آمادگی کامل برای توسعه همکاریها در حوزه ارائه خدمات به صنایع دریامحور و کمک به رونق اقتصاد دریا فراهم است.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پایان با بیان اینکه عملیات لایروبی و توسعه بندر بهمن قشم در مراحل پایانی قرار دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم در آینده نزدیک همکاری خوبی با هدف توسعه و گسترش تجهیزات بندری و بهرهبرداری بهتر از بندر بهمن ایجاد شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان:
راهاندازی مرکز همکاریهای منطقهای مرکیو در قشم
همچنین، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در حاشیه این مراسم، با قدردانی از همراهی سازمان منطقه آزاد قشم در پیشبرد اهداف حاکمیتی سازمان بنادر در جهت ایجاد و توسعه زیرساختهای مسافری و گردشگری دریایی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران تفاهمنامهای را با هفت کشور حاشیه خلیجفارس امضا کرده که در آن کشورهای عضو، متعهد به حفظ، حراست، پایش و مقابله با آلودگیهای دریایی و پاسخگویی به اضطرارهای دریایی شدهاند.
حسین عباسنژاد افزود: براساس این تفاهمنامه و طی برنامهریزی انجام شده، پایگاه ساحلی ایران در جزیره قشم ساخته میشود و علاوهبر آن امضای این تفاهمنامه اقدام مهمی برای اجرای طرح توسعه بندر شهید ذاکری و گسترش همکاریهای میان دو سازمان خواهد بود.
وی اظهار داشت: با امضای این تفاهمنامه، ضمن بهرهمندی از مدیریت واحد امور بندری و انضباطبخشی ترددهای دریایی شناورهای متردد، امکان انجام امور توسعهای ازجمله لایروبیها و برقراری سامانههای یکپارچه بندری، مسافری و امکان توسعه زیرساختهای اداری، دریایی و بندری فراهم میگردد.
عباسنژاد با اشاره به راهاندازی مرکز همکاریهای منطقهای مرکیو در جزیره قشم، عنوان کرد: این موضوع ضمن حفظ محیط زیست دریایی، امکان اطلاع دقیقتر از وجود آلودگی نفتی در محدوده تنگه هرمز و حوزه حاکمیتی را فراهم میسازد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در پایان خاطرنشان نمود: این مهم از طریق پایگاههای سامانههای ماهوارهای سازمان منطقه ای حمایت از محیط زیست دریایی مستقر در کویت و بحرین در قالب قرارداد منطقهای راپمی و میمیک (ایران، کویت، بحرین، عراق، عمان، قطر، عربستان و امارات) پایش خواهد شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰