چهارشنبه / ۱۷ بهمن / ۱۴۰۳ Wednesday / 5 February / 2025
×
مدیر منابع انسانی سازمان منطقه آزاد قشم از برگزاری نخستین جلسه کارگروه تکریم ارباب رجوع با هدف مشارکت تمامی مدیران و کارکنان در پاسخگویی بهتر به مراجعه‌کنندگان خبر داد.
برگزار نخستین جلسه کارگروه تکریم ارباب‌رجوع سازمان منطقه آزاد قشم

به گزارش اخبار آزاد مناطق، در این جلسه که با حضور معاون توسعه مدیریت، مدیر کل حراست، مشاور و مدیرکل حوزه مدیرعامل، مدیر بازرسی و رسیدگی به شکایات، مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل‌، مدیر پشتیبانی، مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیر منابع انسانی این سازمان برگزار شد، علی عسکری با تاکید بر نظر و دستور رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم مبنی بر لزوم توجه حداکثری به ارباب رجوع بیان داشت: سازمان منطقه آزاد قشم به عنوان بزرگ‌ترین نهاد ارائه‌دهنده خدمات در جزیره قشم، با طیف وسیع و متنوعی از مراجعان مواجه است که هم‌راستایی دیدگاه و جلب رضایت آنها در بهبود شرایط عمومی و اجتماعی جزیره و نیز ارتقاء جایگاه سازمان نقش اساسی دارد.

وی در توضیح بیشتر عنوان داشت: در ادبیات مدیریت و رویکرد نظام‌گرا، از مشتری محوری و جلب رضایت افراد به عنوان یکی ازعوامل بنیادی مدیریت کیفیت جامع (TQM) یاد می‌شود که با توجه به این رویکرد و به منظور دقت و افزایش ضمانت اجرایی، طرح تکریم ارباب رجوع با بهره‌گیری از مدل کیفیت خدمات (SERVQUAL)، در سه فاز و ۲۰اقدام عملی در دستورکار این کارگروه قرار گرفت.

عسکری ادامه داد: بنا بر مفاد این جلسه، از تاریخ ۲۳اردیبهشت‌ماه، اجرای تصمیمات این کارگروه برعهده تمامی مدیران و کارکنان سازمان بوده و مهم‌ترین ملاک ارزیابی عملکرد آنان در بازه‌های زمانی سه ماهه، میزان رضایتمندی ارباب رجوع خواهد بود.

مدیر منابع انسانی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: برگزاری این جلسات به صورت منظم ادامه داشته و مدیریت منابع انسانی مسئول پایش میزان پیشرفت اقدامات بخش‌های مختلف در قبال مراجعه‌کنندگان می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *